De Castelijnshoeve

Deze gevarieerde fietstocht brengt je langs bossen, parken, riviertjes en de buitenwijken van enkele dorpen. Je passeert onder andere het fort en de bunkers aan de Antitankgracht en het Kasteel van Brasschaat.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er is 1 review.

Carl op 22 april 2024
Ik kan aan jullie beschrijving niets toevoegen, tenzij dat het een zeer mooie fietsroute is. Echt de moeite, voor mensen die van bossen houden, zelfs in de villawijken van Brasschaat, Schoten en Schilde fiets je onder bomen. Een aanrader, ook bij zeer warm weer, je rijdt bijna overal beschut tegen de zon. Misschien moet toch nog even iets gecontroleerd worden: - Volgens ons vind je het antwoord op de eerste vraag tussen knooppunt 45 en 42 i.p.v. tussen 42 en 41. - Het antwoord op de tweede vraag vind je net voor knooppunt 35. Ook zijn we de mist in gegaan tussen de knooppunten 35 en 32. Als je even na ‘De Aard’ op de drukke ‘Miksebaan’ komt, moet je die rechts oprijden. Voor ons was de aanduiding van het knooppuntennetwerk daar heel verwarrend.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback Carl. Er stonden inderdaad twee vraagtekens verkeerd op het formulier. We hebben het intussen aangepast. Dat laatste geven we door aan de Routedokter.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.