D'n Ouwe Brandtoren

Maak je klaar voor een mooie fietstocht door bos, heide, landbouwgebieden en dorpskernen. Zo passeer je onderweg het gezellige centrum van Eersel.

Let op: Er zijn werkzaamheden in Eersel aan de kerk. Je neemt aan de kerk links de Willibrorduslaan, vervolgens de eerste straat rechts (Gaobertstraat) en daarna de derde straat rechts (Monseigneur de Haasstraat). Op het einde van de straat ga je naar links en kom je KP65 tegen.

  • Burgemeester Willekenslaan 2, Reusel (NL)
  • +31 497 62 03 11
  • Alle dagen open vanaf 9u30
  • Uitzonderlijk gesloten: 9 + 10 sept
  • www.ouwe-brandtoren.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 46km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 2 reviews.

Rita 15 april 2024 op 14 april 2024
Mooie fietsroute, in Eersel werkzaamheden ,gaat men best achter de kerk en eerste straat links en men zit terug op route naar Knp 65,anders geen problemen,vragen en foto's goed gevonden. 👍🚴‍♂️
Kris dilen op 01 april 2024
De eerste route van het nieuwe seizoen gedaan,leuke toer. Alleen in Eersel aan de kerk de weg kwijt door de werken rond de kerk.Geen nummer meer te vinden. Een behulpzame dame hielp ons op weg. Aan de kerk L(wilbrorduslaan) eerst straat R(gaobertstraat) derde straat R(mon. de haasstraat) op het einde van de straat naar L en dan kom je kn 65 tegen.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de info Kris. We hebben deze hier op de website geplaatst voor andere fietsers. We hebben ook melding gemaakt bij de routedokter voor de ontbrekende nummers.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.