Hoe werkt het?

Ook in 2020, ondanks de coronaperikelen, start het Lekkertrappen Fietsfestival weer met een gloednieuwe editie. Bij de start van de lente zorgden onze routeplanners ook dit jaar voor een gloednieuwe tocht voor ieder vertrekpunt. Dus ook wie vorig jaar al enthousiast aan het fietsen ging, doet hoe dan ook weer nieuwe ontdekkingen. Er zijn trouwens heel wat nieuwe vertrekpunten die deze editie extra kleur geven.

Elke tocht is zo’n 40 kilometer lang en brengt je langs de meest adembenemende stukjes die de Kempen en de Antwerpse Noordertuin te bieden hebben, steeds gekruid met boeiende stopplaatsen. En al wie deelneemt, maakt naar goede gewoonte kans op mooie prijzen. Het Lekkertrappen Fietsfestival loopt dit jaar tot en met 31 oktober 2020.

Hoe deelnemen?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waardoor je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie. Telkens je een deelnemingsformulier koopt, krijg je een stempel op jouw spaarkaart, die ook ter plaatse te verkrijgen is. Met vijf stempels is die kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

NIEUW: vanaf dit seizoen kan je ook maandelijks een K-doos ter waarde van 25 euro winnen door deel te nemen aan de onlinewedstrijd. Al wat je nodig hebt, is je deelnemingscode en de uitkomst van de puzzel. Deze vind je op de achterkant van het formulier.

Fietsplusroutes
Hier worden de standaardtochten gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Voor 29,50 euro krijg je er de routebeschrijving, koffie of thee met een huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de tocht.

Wil je er een complete uitstap van maken en zoek je een leuke plaats om te overnachten? Bekijk dan zeker onze overnachtingstips

Kennismakingstocht
Wil je graag op een vrijblijvende manier kennismaken met Lekkertrappen? Deze zomer kan dat. K-doos trakteert alle Lekkertrappen fietsers namelijk op een extra prachtige fietstocht. Je leest er hier alles over. Veel plezier.