Wedstrijden & winnaars

Maandprijzen

Met Lekkertrappen maak je maandelijks kans op een waardebon van één van de vertrekpunten én een K-doos. Beide ter waarde van 25 euro. De winnaars verschijnen hier op de website en worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Maar hoe werkt dat nu precies?

  • Tijdens je tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto's in de juiste volgorde. Dit levert je de uitkomst van de kruiswoordpuzzel op.
  • Na je tocht ontvang je, na consumptie van minimaal 5 euro pp, een unieke code in het desbetreffende vertrekpunt.
  • Met de uitkomst van de puzzel en de unieke code kan je hieronder aan de slag. Vul alle gegevens in en klik op verzenden.

Tip voor het invullen van de schiftingsvraag? Kijk naar de aantallen van eerdere winnaars. 

Vul je unieke code in
Vul de uitkomst van de puzzel in
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je gemeente in
Vul je e-mailadres in

Hoofdprijzen

Per route ontvang je in het betreffende vertrekpunt een stempel op je spaarkaart. Na vijf tochten is je spaarkaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart. Volle spaarkaarten mag je per post opsturen naar Uitgeverij De Heuvel, Akkerstraat 51 - 2370 Arendonk of inleveren bij één van de deelnemende vertrekpunten. Lege spaarkaarten zijn eveneens te verkrijgen bij de vertrekpunten. Benieuwd wat je precies kan winnen? Lees dan vooral verder. Tip voor de schiftingsvraag: gedurende het zomerseizoen 2023 hebben we 1489 volle spaarkaarten ontvangen.

Genieten van een culinair arrangement bij Hotel/Bistro Roosendaelhof in Geel

Op de dag van aankomst geniet je van een heerlijk diner bij Bistro Roosendaelhof. Nadien overnacht je in een van de prachtige kamers in Hotel Roosendaelhof. De authentieke uitstraling in combinatie met de mooie grote tuin, omliggende slotgracht en het groene stadspark geven het geheel een extra vleugje romantiek. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Hier kom je volledig tot rust!
Meer info: www.roosendaelhof.be

Beleef een onvergetelijke dag in 't Plezantste Land

Het gezellige pretpark – gelegen in de groene Belgische Kempen – is dé perfecte daguitstap voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en originele themazones ga je gegarandeerd met een hoed vol nieuwe herinneringen weer naar huis!
Meer info: www.bobbejaanland.be

Ontspannen en genieten van een waterbeleving bij Nooz

Bij Nooz kan je genieten van ongekende ervaringen, in alle rust en zonder tijdsdruk. Als hoofdwinnaar van het Lekkertrappen Fietsfestival kan jij samen met je gezel ontspannen met de Mystic Water of Water Oasis beleving. Een puur-natuur ervaring met zalig warm water en ander zintuiglijk genot of een unieke buitenlounge die je zintuigen speels prikkelt. 100% quality time!
Meer info: www.nooz.be

Reischeque ter waarde van 200 euro, te verzilveren bij reisorganisatie Happy Weekends

Bij Happy Weekends regelen ze alles voor jou van A tot Z. En ze doen dat net dat tikkeltje plezant anders. Voor velen goed gekend van de memorabele groepsreizen, maar in het aanbod vind je nu ook tal van originele arrangementen om met je eigen gezelschap te ondernemen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Paul, oprichter van Happy Weekends, aan het woord: “Ik word blij te zien hoe anderen zich amuseren. Van de vriendschappen die ontstaan tijdens zo’n weekend. Van de diepgaande gesprekken die er onvermijdelijk van komen. Van de warme menselijke contacten.”
Meer info: www.happyweekends.be

Een K-doos ter waarde van 100 euro

Met een K-doos, de leukste cadeaubon van de Kempen, kan je aankloppen bij heel wat Kempense handelaars en dit over diverse sectoren heen. Denk aan culinair genieten, een dagje wellness, een nieuwe outfit of een fleurige bos bloemen. Voor ieder wat wils dus. Kortom, met een K-doos kan je iedereen blij maken. In dit geval vooral jezelf!
Meer info: www.k-doos.be

Winnaars

Winnaars april '24:
  • K-doos twv 25 euro. We ontvingen 816 inzendingen voor de online wedstrijd. Willy Mertens uit Arendonk gokte 817 en zat er zo het dichtste bij. Hij gaat aan de haal met de K-doos waardebon. 
  • Waardebon vertrekpunt twv 25 euro. Deze maand vallen de volgende fietsers in de prijzen: Kris Versmissen uit Westmalle (De Slappen Uier), Andreas Van Bedts uit Gierle (BosCafé Krek Wak Wou), Agnes Ceusters uit Ravels (Dorpscafé De Guld), Simonne Vanherck uit Dessel (De 9 Peperbollen), Marcel  Van Rooy uit Vorselaar (Torenhof IJskafee), Ivo Hermans uit Turnhout (De Bosrust), Herman Melis uit Dessel (Nieuwkerkse hoeve), Marleen van de keybus uit Wuustwezel (Monida), Julien Grimon uit Turnhout (Vrijthof 16), Jos Boonen uit Kasterlee (Knooppunt 30), Jos Vercammen uit Geel (t Kapelhof), Karel Renders uit Poederlee (Den Thijs), Willy Thijs uit Massenhoven (De Kolonie), Chris Hoegaerts uit Vorselaar (Gastrobar Olive).