Wedstrijden & winnaars

Door deel te nemen aan het Lekkertrappen Fietsfestival, maak je meteen ook kans om in de prijzen te vallen.

 • Per aangekocht fietsformulier maak je kans op een K-doos ter waarde van 25 euro. Iedere maand maken we een nieuwe winnaar bekend. 
 • Per aangekocht fietsformulier maak je kans op een waardebon van 25 euro van het vertrekpunt waar je de route hebt aangeschaft. Maandelijks trekken een 20-tal horecazaken een winnaar uit de ingeleverde formulieren. 
 • Per aangekocht fietsformulier ontvang je een stempel op je spaarkaart. Met een volle spaarkaart maak je kans op één van de hoofdprijzen

Meer info over de wedstrijden en de winnaars lees je hieronder. Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.

Online K-Doos wedstrijd

Op alle Lekkertrappen fietsformulieren vind je een deelnemingscode en een kruiswoordpuzzel. Met deze code en de uitkomst van de kruiswoordpuzzel kan je deelnemen aan de K-doos wedstrijd. Je moet hiervoor enkel onderstaande velden invullen en op verzenden klikken. 

Maandelijks maken we een winnaar bekend. Hij of zij ontvangt een K-doos ter waarde van 25 euro. 

Vul je deelnemingscode in
Vul de uitkomst van de puzzel in
Vul je e-mailadres in

 

WINNAARS

 • In de maand juni namen exact 750 fietsers deel aan de online K-doos wedstrijd. 4 fietsers hebben dit aantal goed geraden. Een onschuldige hand selecteerde uit deze 4 inzendingen Christiane Paeshuyse als winnaar! Proficiat. Geniet ervan. 

Waardebon vertrekpunten

Tijdens je tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto's in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waardoor je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie. Maandelijks worden de winnaars geloot uit alle correcte formulieren. De winnaars zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden en verschijnen hier op de website. 

 

 

Hoofdprijzen

Per aangekocht fietsformulier ontvang je in het betreffende vertrekpunt een stempel op je spaarkaart.  Na vijf fietstochten is je spaarkaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart. Volle spaarkaarten mag je per post opsturen naar Uitgeverij de Heuvel, Akkerstraat 51, 2370 Arendonk of inleveren bij één van de deelnemende vertrekpunten. Lege spaarkaarten zijn eveneens te verkrijgen bij de vertrekpunten. 

Een overzicht van de hoofdprijzen voor het Lekkertrappen Fietsfestival 2020: 

 • Een verblijf van vijf nachten, inclusief heerlijk ontbijt, bij Kempenaars in een Chambre d'Hötes in Frankrijk. En je hebt zelfs de keuze. Ofwel verblijf je in La Bastide de Fontaille in de Ardèche, waar Agnes en Dirk je met veel plezier ontvangen. Of liever als God in Frankrijk bij Au Grand Bonheur, waar Luc en Karin je kennis laten maken met de ruime regio rond Pont du Gard. 
 • Een waardebon ter waarde van 200 euro bij reisorganisatie Happy Weekends uit Geel, of ook wel dé kampioen in korte vakanties, voor misschien wel een niet-alledaagse groepsreis. 
 • Een K-doos ter waarde van 100 euro. Met een K-doos, de leukste cadeaubon van de Kempen, kan je bij heel wat Kempische handelaars aankloppen in diverse sectoren. Voor ieder wat wils. Bovendien: lekker lokaal en dus duurzaam op de koop toe. 
 • De winnaars van de 4de en 5de prijs kunnen zich verheugen op een fiets- of wandelplusroute voor twee personen. Je ontvangt een routebeschrijving, koffie of thee met een huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de tocht. Je kan kiezen voor een Lekkertrappen fietsplusroute of een Lekkerstappen wandelplusroute. 

De winnaars van de hoofdprijzen worden geselecteerd uit alle volledig en correct ingevulde spaarkaarten. De deelnemers die met hun antwoord op de schiftingsvraag het correcte aantal het kortst benaderen, maken aanspraak op deze prijzen. Vergeet daarom bij het inleveren zeker niet de schiftingsvraag te beantwoorden en akkoord te gaan met het wedstrijdreglement. 

Tip voor de schiftingsvraag: gedurende het zomerseizoen van 2019 hebben we 2219 volle spaarkaarten ontvangen.

Winnaars Lekkertrappen Fietsfestival 2019

Bij het afsluiten van het Lekkertrappen Fietsfestival 2019 mochten we volgende winnaars tevreden stellen met de hoofdprijzen. 

 • Ludo Joris uit Balen is de gelukkige winnaar van een verblijf voor 5 nachten inclusief ontbijt in één van volgende Chambres D’Hotes: La Bastide de Fontaille in de Ardeche of Au Grand Bonheur in de Gard.
 • Chris de Proost uit Arendonk mocht een waardebon van Happy Weekends ter waarde van 200 euro in ontvangst nemen. 
 • Annemie Goor uit Herentals mag op Hotel met Lekkertrappen of Lekkerstappen en kan rekenen op een welkomstdrank, 3-gangenmenu, overnachting, ontbijt en twee fiets- of wandelroutes. Arrangement voor 2 personen.