Fietsroutes

Lekkertrappen bundelt de leukste fietsarrangementen, kant-en-klaar. Fietsen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets.

De coronacrisis heeft uiteraard ook gevolgen voor het fietsfestival. Door middel van de filter in het zoekveld krijg je een overzicht van de vertrekpunten die reeds geopend zijn of waar je de fietsroute al kan ophalen. 

Verder adviseren we aan alle fietsers om nauwgezet eventuele richtlijnen van de vertrekpunten te volgen. Je leest ze binnenkort bij de info over het vertrekpunt. 

Let op, niet bij alle vertrekpunten vermeld in de Lekkertrappen Fietsgids kan je nog terecht. De maatregelen als gevolg van de coronacrisis hebben namelijk tot gevolg dat de uitbaters zich anders organiseren. De Lekkertrappen fietsers naar behoren ontvangen is dan niet meer altijd mogelijk. 

 

Reset filter

Alle fietsroutes