Cadeaubon

Wist je dat je ook een Lekkertrappen fietservaring kan schenken? Maak kennis met de Lekkertrappen K-doos. 

  • Een K-doos is een cadeaubon voor een bedrag naar keuze die je kan inruilen bij tal van handelaars in de Kempen en dus ook bij heel wat vertrekpunten van het Lekkertrappen Fietsfestival. Zo kan de gelukkige ontvanger na een verkwikkende fietstocht gezellig de voetjes onder tafel schuiven. 
  • Een Lekkertrappen K-doos is één van de thema's waaruit je kan kiezen bij aankoop van een K-doos. Deze heeft een vrolijk en kleurrijk design en doet je goesting krijgen om op je fiets te springen. 

E-voucher

E-voucher

Koop een e-voucher en je ontvangt de K-doos meteen in je mailbox. Een persoonlijke boodschap voeg je toe tijdens het aankoopproces. Na ontvangst hoef je 'm enkel nog te printen of via e-mail naar de ontvanger te vesturen.

K-doos in cadeauverpakking

K-doos in cadeauverpakking

Bestel een K-doos in cadeauverpakking en je ontvangt de K-doos na enkele dagen in je brievenbus. Op de bon is ruimte voorzien om een persoonlijke boodschap neer te schrijven.

Waar inruilen? 

Een Lekkertrappen K-doos kan je tijdens het lopende seizoen inruilen bij heel wat vertrekpunten van het Lekkertrappen Fietsfestival, om zo voor of na de tocht te genieten van het lekkers dat ze te bieden hebben. De deelnemende vertrekpunten waar je me je Lekkertrappen K-doos terecht kan vind je hier vanaf 1 april 2024 weer terug. 

Je kan de cadeaubon uiteraard ook gebruiken voor heel wat andere zaken, denk aan een overnachting of een nieuwe outfit. Alle adresjes waar je met de bon terecht kan vind je op de website van K-doos: www.k-doos.be/waar-in-te-ruilen.