Cadeaubon

Wist je dat je ook een Lekkertrappen fietservaring kan schenken? Maak kennis met de Lekkertrappen K-doos. 

  • Een K-doos is een cadeaubon voor een bedrag naar keuze die je kan inruilen bij tal van handelaars in de Kempen en dus ook bij heel wat vertrekpunten van het Lekkertrappen Fietsfestival. Zo kan de gelukkige ontvanger na een verkwikkende fietstocht gezellig de voetjes onder tafel schuiven. 
  • Een Lekkertrappen K-doos is één van de thema's waaruit je kan kiezen bij aankoop van een K-doos. Deze heeft een vrolijk en kleurrijk design en doet je goesting krijgen om op je fiets te springen. 

E-voucher

E-voucher

Koop een e-voucher en je ontvangt de K-doos meteen in je mailbox. Een persoonlijke boodschap voeg je toe tijdens het aankoopproces. Na ontvangst hoef je 'm enkel nog te printen of via e-mail naar de ontvanger te vesturen.

K-doos in cadeauverpakking

K-doos in cadeauverpakking

Bestel een K-doos in cadeauverpakking en je ontvangt de K-doos na enkele dagen in je brievenbus. Op de bon is ruimte voorzien om een persoonlijke boodschap neer te schrijven.

Waar inruilen? 

Een Lekkertrappen K-doos kan je inruilen bij heel wat vertrekpunten van het Lekkertrappen Fietsfestival, om zo voor of na de tocht te genieten van het lekkers dat ze te bieden hebben. Maar evenzeer kan je hem gebruiken voor een overnachting of om jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Alle adresjes waar je met de bon terecht kan vind je op de website van K-doos: www.k-doos.be/waar-in-te-ruilen.

De deelnemende vertrekpunten waar je met je Lekkertrappen K-doos terecht kan, lijsten we hieronder graag voor je op: 

Arendonk - Gastrobar Olive
Beringen - Foodmaker Todi
Herentals - De 9 Peperbollen
Meerhout - De Zoete Zonde
Merksplas - Colonie 7
Mol - Hof van 't Rauw
Olmen - Iverans
Putte - De Heusche Bollaert
Reusel - D'n Ouwe Brandtoren
Reusel - Hollandershoeve
Tielen - In Den Drietip
Turnhout - Cake&Coffee