In Den Drietip

Tijdens deze fietstocht passeer je afwisselend dorpskernen en landelijke gebieden met bossen. Onderweg passeer je de Kabouterberg, de Keeses Molen, het Heemerf en het Grotenhoutbos.

  • Kerkstraat 50, Tielen
  • 0477 67 78 99
  • Open vanaf 11u, zo vanaf 10u, di + wo gesloten
  • Reserveren op zondag is niet mogelijk!
    Let op: Tielen Kermis tijdens weekend 20 juli, mogelijks moeilijk parkeren.
    De zaak zal gesloten zijn van 4 tot 9 april.
  • www.facebook.com
  • Lengte van de fietsroute: 47km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 3 reviews.

Willy VAN GESTEL op 13 april 2024
Mooie route over meestal landelijke wegen. Het nadeel was wel dat je verschillende hoofdwegen moet oversteken en kruisen. Vriendelijke ontvangst in de zaak en vlotte bediening.
Maes op 10 april 2024
Was vandaag onze derde al. Naar KP 31 de omleiding volgen. KP 99 was in orde. Waren mooie stukken in ,maar wat mij wel opviel was dat bijna de helft dezelfde route was als Cakes en Cofee, maar dan in tegen over gestelde richting.
Reactie van Lekkertrappen
Jullie zijn al goed uit de startblokken. Tof. En het kan inderdaad soms gebeuren dat er wat overlap is, onze excuses.
Greet op 06 april 2024
We staan deze morgen zaterdag 7 april voor een gesloten deur Geen route of stempels Toen we terug kwamen om 16.00 uur was er op de deur een blad met vermelding gesloten wegens verlof van 4 tot 9 april , wel wat laat met de mededeling . Ook bord van knooppunt 99 ontbrak
Reactie van Lekkertrappen
Dat is jammer, Greet. Dat jullie voor een gesloten deur stonden. Excuses voor het ongemak. Hopelijk hebben jullie toch van de route kunnen genieten. En dank voor de melding ivm KP99. We melden het aan de routedokter zodat het snel in orde gebracht kan worden.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.