De Buitenman

Deze fietstocht brengt je langs landbouwwegen met ruime vergezichten en door kleine dorpen.

  • Buitenman 2, Lage Mierde (NL)
  • +31 135 09 13 36
  • Open vanaf 12u, za + zo vanaf 10u
  • debuitenman.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 46km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 4 reviews.

Joannes op 23 juni 2024
Wij reden met ons tweeën de route op Zondag 23 Juni 2024. De eerste echte zomerse zondag dit jaar. Wij kunnen deze fietstocht alleen maar sterk aanbevelen, zó mooi, vol afwisseling, meestal rustige wegen en héél veel puur natuur. Ook start en aankomstplaats “De Buitenman” is super tof, gezellige oude hoeve met prachtig en groot buitenterras , héél vriendelijke mensen voor de bediening en lekker eten. Dankzij Lekkertrappen hadden wij weer een prachtige Zondag. Het loonde méér dan de moeite om vanuit Wuustwezel naar Lage Mierde te rijden om daar te fietsen. Vijf sterren op alle gebied van ons !
Van Accom Ludo en Ria op 13 juni 2024
Genoten van een super mooie Fietsroute we zoeken geen foto's maar genieten des te meer van de tocht ,van begin tot het einde zeer mooi we zijn van thuis vertrokken en hadden 77 km. en bij de Buitenman is het altijd heel gezellig en lekker eten we gaan nog nagenieten van de foto's die ik heb gemaakt we dank jullie voor de fietsroutes jammer delen lukt mij niet met mijn kleine camera
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de leuke review. Er is hier toch één foto toegevoegd aan de review!
Monique Vermeesen op 05 juni 2024
Een heel mooie route,eindelijk mooi fietsweer en natuurlijk achteraf bij de Buitenman een etentje op hun gezellig terras,zalig genieten.
Rita 10 mei 2023 op 10 mei 2024
Lekker genoten van een zonnige dag en Een mooie fietsroute langs landwegen en gezellige dorpjes.Bij aankomst genoten van een heerlijke aspergesoep. 🚴‍♂️👍
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.