De Kolonie

Verwacht je aan een aangename fietstocht op overwegend autovrije wegen. Je fietst door een gevarieerd landschap: jaagpaden langs het water, landelijke wegen, residentiële villawijken en woonkernen. Onderweg passeer je de jachhaven, de adbij van Westmalle en het Zoerselhof.

  • Sluisvijfbaan 11, Brecht
  • 03 636 08 33
  • Open vanaf 11u, do gesloten
  • www.dekolonie.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 45km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er is 1 review.

Tom De Bruyn op 13 april 2024
Zeer mooie fietsroute!!! Weinig drukke verkeerspunten en heel wat mooie bospaadjes. Dit is zeker de moeite waard. De 45 km zijn om voor je het goed beseft. Echt genieten. Wij denken wel dat er een foutje is geslopen in de wedstrijd. Na het beantwoorden van de 4 vragen (en we gaan er van uit dat die juist werden beantwoord) komen we uit op een woord dat niet bestaat. Zou dit even nagekeken kunnen worden a.u.b.? Maar los hiervan, hebben we een zeer fijne namiddag beleefd en lekker gegeten in De Kolonie. Hartelijke groeten, Tom en Lis De Bruyn - Brion uit Brecht
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de leuke review! We hebben het nagekeken en de vragen/antwoorden/puzzel zouden wel degelijk moeten kloppen. Een tip, het uiteindelijke antwoord is een werkwoord. Misschien helpt dat jullie verder?
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.