Monida

Deze ontspannende fietstocht brengt je door heidegebied, polders en open landschappen op de grens tussen België en Nederland. De meeste wegen zijn autovrij. In de buurt van het vertrekpunt bevindt zich een typisch stationnetje, met een gedenkteken voor de Tweede Wereldoorlog.

  • Sint-Jozeflaan 1, Kalmthout
  • 03 666 84 13
  • Open vanaf 10u, za + zo vanaf 9u30
  • www.monida.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 43.1km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 3 reviews.

Eric op 20 juni 2024
Mooie fietstocht door de Kalmthoutse heide en goede landwegen. Indien je met een Fietsknoop app rijd krijg je toch een andere route voorgeschoteld , bedoel daarmee dat je verschillende keren flink naast de app route fietst. Maar komt wel goed als je de bordjes wel volgt. Top locatie!
Theo & Rita 15 juni 2024 op 15 juni 2024
Ondanks de felle wind die ze voorspelde in de voormiddag toch vertrokken aan een zeer mooie fietstocht door de Kalmthoutse heide en langs uitgestrekte velden en bossen, na +- 15 km ga je rechtdoor naar knp 27 en niet linksaf naar Knp 81 Zeer .Vriendelijke bediening bij Monida en lekker gegeten. Een echte aanrader 👍👍👍👍👍
Betty op 01 mei 2024
Vriendelijk ontvangen en lekker geluncht bij het vertrekpunt. Mooie fietstocht door de Kalmthoutse heide. Op een warme dag best zelf ook drinken meenemen, want er zijn niet veel horeca zaken op de route. De prachtige omgeving maakt dit echter meer dan goed. Onderweg passeer je ook een ijsboerderij, waarvan ik je het rum- rozijnen ijs zeker kan aanbevelen. We hadden een fijne namiddag op deze zonnige 1ste mei….
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.