BosCafé Krek Wak Wou

Bos, velden en dorpen. Dat mag je verwachten tijdens deze fietstocht. Onderweg passeer je de Roovertsche Leij.

Let op: Melding op 1/4/24: Richting KP95 krijg je te maken met wateroverlast. Vertrek daarom naar links, richting KP96, fiets heel even richting KP94. Ga linksaf de Poppelsedijk in en je komt automatisch op de route richting KP95.
In het terugkomen, richting KP96, neem je dezelfde weg terug, namelijk de Poppelsedijk volgen tot aan het kruispunt met de Twisseltsebaan. Hier ga je rechtsaf en aan KP96 terug rechtsaf.

  • Weeldsedijk 2, Hooge Mierde (NL)
  • +31 6 22 38 38 33
  • Open vanaf 10u30, ma vanaf 12u, di gesloten
  • www.cafekrekwakwou.nl
  • Lengte van de fietsroute: 45km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 3 reviews.

Carl op 15 april 2024
Een mooie tocht langs velden, door bossen en de gemeenten Goirle en Hilvarenbeek.
Rita 7 april 2024 op 08 april 2024
Heel mooie fiets route, super locatie genieten op een groot terras met super vriendelijke uitbater,het was genieten. 👍👍
Reactie van Lekkertrappen
Dat lezen we graag!
Erna op 05 april 2024
Maandag 1 april de eerste fietstocht via Onderox lekkertrappen van dit seizoen gefietst . De uitbater doet voor het eerst mee en excuseert zich als hij er nog wat onwennig in is . Het Onderox gebeuren . Maar we worden echt super vriendelijk onthaalt . Na een drankje en het formulier vertrekken we . Het is een hele mooie fietsroute . Onderweg een terrasje bij Mozes ( zo noemt de horeca gelegenheid ) , er zijn er meerdere rond het dorpsplein . Dus zeker ook hier van genieten ! Aangekomen bij Boscafé Krek Wak Wou een hapje gegeten met een drankje. Een praatje met de hele vriendelijke uitbater en die heel belangstellend is . We krijgen ook een mandje voorgeschoteld ( paasmaandag) met chocolade eieren , hardgekookte eieren , neem maar ). Ook heel attent . Wat een zalige dag , alles tip top in orde . Zeker te bezoeken en te ondernemen met de fiets . Ze zijn daar goed bezig !
Reactie van Lekkertrappen
Wat leuk om deze review te lezen Erna. Bedankt voor je feedback. Het zijn daar inderdaad toppers bij Boscafé Krek Wak Wou!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.