Hollandershoeve

Deze fietstocht brengt je langs bos, landbouwwegen en kleine dorpen. In de buurt van het vertrekpunt bevindt zich natuurgebied Het Beleven.

Let op: Melding op 1/4/24: Richting KP95 krijg je te maken met wateroverlast. Fiets daarom aan KP96 heel even richting KP94. Ga linksaf de Poppelsedijk in en je komt automatisch terug op de route richting KP95.

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 3 reviews.

Chris op 14 april 2024
Chris 14 april 2024 Mooie route foto R ziet ge half hebben ze iets voorgezet En kan het zijn dat foto N staat bij de wateroverlast Weer een mooie fiets zondag
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de info over foto R, extra opletten daar dus. En we kunnen met zekerheid zeggen dat foto N niet aan het stukje van de wateroverlast staat.
Marina Van Gelder op 13 april 2024
Prachtige, afwisselende fietsroute met veel Horecagelegenheden. Een aanrader!
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review en leuke beelden Marina!
Rita Crobeck 1April 2024 op 01 april 2024
Mooie fietsroute. Wegens Wateroverlast Aan Knp 96 +- 300 meter richting 94 eerste kruispunt links dan kom je automatisch terug op route 95.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de info Rita. We hebben de extra info hierboven toegevoegd.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.