Knooppunt 30

Deze route laat je genieten van al het moois in en rondom de dorpen Tielen, Lichtaart, Poederlee en Gierle. Onderweg rij je langs het Grotenhoutbos, één van de oudste bossen in de Antwerpse Kempen. Door het domein lopen diverse bewegwijzerde wandelingen. 

Nieuwe route vanaf 8 april! Door de vele wegenwerken en omleidingen op de originele route werd er een nieuwe route uitgestippeld.

 • Stenenstraat 35a, Lichtaart
 • 014 89 09 93
 • Open vanaf 11u, ma + di + wo gesloten
  Vanaf mei: ook wo geopend
  Feestdagen geopend
  Uitzonderlijk gesloten: 14 + 15 sept
 • Volg de pijlen “parking Knooppunt 30” om te parkeren (200m) (enkel tijdens de openingsuren). Buiten de openingsuren van Knooppunt 30 kan je steeds gratis parkeren aan de kerk van Lichtaart (Schoolstraat 31).
 • www.knooppunt30.be
 • Lengte van de fietsroute: 41km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er is 1 review.

SWOLFS LEO op 14 april 2024
was helemaal klaar om de (oude) route te fietsen , gelukkig had de eigenaar van KP 30 op tijd laten weten dat jullie een volledige nieuwe route uitgestippeld , heel mooie route en knappe stukjes natuur en kleine wegen extra , de sterke tegenwind was wel een beetje ( veel ) spelbreker , maar heb er echt van genoten !!
Reactie van Lekkertrappen
Dat is heel leuk om te lezen Leo. Klopt, we hebben owv de vele wegenwerken en omleidingen onderweg op 8 april een volledig nieuwe route uitgestippeld. Die kan je hier nu gewoon downloaden en ophalen in het vertrekpunt!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.