Nieuwe uitbaters Hotel en Bistro Roosendaelhof in Geel

In mei 2023 begon een nieuw avontuur bij Roosendaelhof in Geel . Sandra en Elizabete bundelden hun krachten om het verhaal van het hotel te herschrijven, terwijl Thomas en Jordy de bistro voor hun rekening namen. Het Roosendaelhof, gelegen in het centrum van Geel , omringd door prachtige natuur, een idyllische slotgracht, vriendelijke eendjes en het uitgestrekte stadspark, is een oase van rust en schoonheid. En dit op 300 meter van het stadscentrum.

Het hotel Roosendaelhof is opgedeeld in drie unieke delen:

  • Het Koetshuis, waar de standaardkamers te vinden zijn;
  • De Pastorij, het hoofdgebouw met luxe kamers en suites;
  • Het Guesthouse, aan de overkant van de straat, waar de super luxe kamers gevestigd zijn.

“De standaard kamers zijn voorzien van comfortabele één- of tweepersoonsbedden, aparte badkamers met bad of douche in bad”, vertelt Sandra. “Ze zijn ingericht met romantische kleuren, een bed, kleerkast en bureau voor een ontspannen verblijf.”
Elizabete vult aan: “De luxe kamers zijn authentiek ingericht, net zoals ons hoofdgebouw dat dateert uit de 17e eeuw. Het werd voor het eerst gerenoveerd in 1906, met prachtige muurschilderingen die de rijke geschiedenis van het pand weerspiegelen.”
De suite tenslotte biedt twee aparte ruimtes, een zitgedeelte en apart slaapgedeelte, een badkamer met vrijstaand ligbad, aparte douche en toilet voor extra comfort.
Ontspannen doe je in de lounge ruimte, waar hotelgasten bij de haard kunnen zitten en rustig kunnen genieten van een drankje. Voor fietsliefhebbers is er een overdekte, afgesloten fietsenstalling, terwijl een prachtige tuin het schitterend terras aan het water herbergt.

GUESTHOUSE BELROSE
Als kers op de taart introduceren Sandra en Elizabete Guesthouse “Belrose”, met super deluxe kamers. Eén van deze kamers is uitgerust met een sauna en balkon met prachtig uitzicht, terwijl de andere ruime kamer een relaxerend bad heeft met een schitterend zicht over het stadspark. Daarnaast is er een gezellige ruimte met minibar om samen te genieten van een drankje.

Bistro Roosendaelhof tot slot staat voor lekker, puur en eerlijk eten gecombineerd met lekkere wijnen. “Wij geloven in een korte keten, lokale kleinschalige productie en eerlijke producten”, aldus Thomas en Jordy.

Tot ziens bij Roosendaelhof!

RESERVATIE:
Hotel & Bistro Roosendaelhof
Stationsstraat 50
2440 Geel
+32 14 56 50 50
info@roosendaelhof.be
www.roosendaelhof.be