Op hotel

Lekkertrappen, Onderox Magazine en reisorganisatie Happy Weekends uit Geel slaan opnieuw de handen in mekaar om je een bijzondere fietservaring aan te bieden. Met het Hotelarrangement ben je van harte welkom in drie hotels in evenveel Nederlandse fietsregio’s: De Achterhoek (Gelderland), De Maasduinen (Noord-Limburg) en de Hoeksche Waard (Zuid-Holland). Om te gaan fietsen, lekker te eten, zalig te slapen en hartelijk te ontbijten. Het Lekkertrappen Fietsfestival Hotelarrangement is te boeken tot 30 september 2020.

Het arrangement omvat 2 overnachtingen in een 3- of 4 sterrenhotel in half pension, inclusief een welkomstdrank. Aan de hotelreceptie ontvang je twee Lekkertrappen-fietsroutes, krijg je twee stempels op je spaarkaart en vervolgens spring je op je fiets. De routes zijn tussen de 60 en 65 km lang en tonen je de mooiste plekken van de streek. Je route bevat tips voor stops onderweg, inclusief een tof terrasje en een smakelijke lunchplek.

Eten-slapen-ontbijten
Na je fietsdag wacht je een mooie kamer, een verfrissende douche en een zalig bed. Maar dat is voor straks want eerst ga je dineren. In het hotelrestaurant word je getrakteerd op een lekker 3-gangenmenu. Na afloop zet je je avond verder in de bar of misschien ga je nog wel een avondwandelingetje doen.

Tweede fietstocht
Na een verkwikkende nacht moet de energievoorraad op peil worden gebracht voor de volgende fietsdag. Gelukkig staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Zijn de laatste kruimels naar binnen gewerkt? Dan ben je helemaal klaar voor de tweede fietstocht, opnieuw tussen de 60 en 65 km en ook die vertrekt van aan het hotel.

Supplementaire nacht
Deze tweede route toont je een ander deel van de streek en ook nu weer krijg je suggesties om onderweg te stoppen, wat te drinken of iets te eten. Op het einde van de middag ben je terug aan het hotel. Krijg je er niet genoeg van? Dan boek je nog een supplementaire nacht, in het hotel zelf zijn nog fietsroutes beschikbaar.

Twee stempels op spaarkaart
De routes zijn zoals je ze gewend bent bij Lekkertrappen: makkelijk te volgen via de knooppunten. Onderweg hou je je ogen open want je dient vier foto’s in de juiste volgorde te zetten en drie vragen te beantwoorden. Met de antwoorden kan je deelnemen aan de online K-doos wedstrijd. Op je spaarkaart ontvang je per Hotelarrangement twee stempels. Met vijf stempels is die vol en kom je in aanmerking voor de hoofdprijzen. Dit loopt dus parallel met de dagtochten van het Lekkertrappen Fietsfestival.

Drie prima hotels
Happy Weekends zocht voor het Lekkertrappen Hotelarrangement drie prima hotels uit. Je tweewieler staat ’s nachts in een afgesloten fietsenstalling, waar ook oplaadmogelijkheden voor e-bikes zijn. De hotels zijn alle drie echte fietshotels. Je auto parkeren kan telkens gratis op de hotelparking. De locaties maken we met opzet niet bekend. Mag het nog een beetje spannend blijven?

Prijzen
De prijzen liggen voor elk hotel gelijk.
€ 178 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 248 p.p. singlekamer (geen singlekamer mogelijk in de Hoeksche Waard)

Annulatieverzekering (af te sluiten tot max. 30 dagen voor vertrek): 4,5% van de reissom met een minimum van € 15 p.p. Verzekering reisbijstand, lichamelijk letsel en bagage: € 6/dag

Verblijfstaks (ter plaatse te betalen)
€ 3 p.p.p.n. in De Achterhoek
€ 2,25 p.p.p.n. in De Maasduinen
€ 0 p.p.p.n. in de Hoeksche Waard

Geen annulatie mogelijk en ook geen verschuiving naar een andere datum. Tip: neem een annulatieverzekering.

Fietsverhuur
Via de deelnemende hotels kan je fietsen huren (gewone of e-bike). Neem contact op met het hotel na je reservatie en vervolgens regel je dat rechtstreeks met het hotel. Prijzen via www.happyweekends.be.

Reservatie

  • Je surft naar: www.happyweekends.be (knop Fietsfestival)
  • Je selecteert de regio: De Maasduinen, De Achterhoek of De Hoeksche Waard
  • Je selecteert je gewenste vertrekdag op basis van beschikbaarheid
  • Je vult je gegevens in
  • Op het einde van je boeking druk je op ‘Reserveer nu’ en dan ontvang je een mail met je factuur. Die betaal je zo vlug mogelijk met je betaalkaart (Bancontact, Visa, Mastercard) of via bankoverschrijving. Zodra je betaling binnen is, ontvang je een mail met alle praktische informatie (gegevens van het hotel, uur van beschikbaarheid kamer, uren van diner en ontbijt,...)
  • Bij aankomst in het hotel ontvang je de 2 routes en ga je lekker fietsen

Telefonisch reserveren via +32 (0)14 75 71 16 (Happy Weekends).