Lekkertrappen op volle snelheid

Eindelijk zijn de horecazaken weer 'voor echt' geopend. En dat zorgt meteen ook voor een enorme meerwaarde voor onze fietstochten. Want als je voor of na je tocht (of allebei) even halt kan houden op een terrasje of in een gezellige horecazaak, dan wordt zo’n fietsdag extra ontspannend. En als de weergoden er even geen zin in hebben, kan het erg aangenaam zijn om ook binnen in zo’n zaak te vertoeven, toch? De vertrekpunten ontvangen je, na al die maanden wachten, maar al te graag. 

Wie dit jaar voor 't eerst op pad gaat met Lekkertrappen en de werkwijze van vorig jaar nog gewoon is, leest best nog even na hoe het vanaf dit jaar in z'n werk gaat. Meer info op de pagina 'hoe werkt het'.  

Intussen blijven wij de routes testen en bekijken we ook de reviews en suggesties die jullie ons bezorgen. Altijd fijn om te merken dat aandachtige fietsers anderen willen helpen door correcties door te sturen als die nodig zijn. Waarvoor dank! Het fietsroutenetwerk krijgt weleens een update. Of je stuit op een omleiding die toch niet zo duidelijk aangegeven is. Blijf ons dus zeker op de hoogte houden als jij iets opmerkt dat het vermelden waard is. En uiteraard ontvangen we ook met plezier jullie mooiste sfeerfoto’s. Daar proberen we er trouwens op regelmatige basis enkele van op onze Facebookpagina te plaatsen. Zo kan iedereen meegenieten van jouw fijnste fietsmomenten. 

Surf nog rustig een beetje rond op onze website. Maak je keuze uit één van de 31 fietsroutes, laat je verleiden door de andere leuke uittips of misschien heb je wel zin in een overnachting? In alle geval: veel fietsplezier! 

Foto: Robert Boons

Gepubliceerd op 9 juni 2021

Aetec