Torenhof IJskafee

Deze fietstocht gaat deels over verharde wegen en deels over zandwegen. Je gaat via Zammel, Zittaart, Vorst en Westerlo terug naar Tongerlo. Onderweg passeer je Natuurreservaat Trichelbroek, kleine dorpskernen, bochtige landwegjes en het gemeentehuis van Westerlo. Vlak naast het vertrekpunt ligt de Abdij van Tongerlo.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 10 reviews.

Bloemen Erwin op 17 september 2023
leuke route. alleen de weg naar Zittaart was druk maar de rest van de route was het aangenaam fietsen na 11 km taverne Breugelhut gepasseerd en na 16 km de luihoeve die allebei nog meegedaan hebben tijdens de onderox wandel en fietstochten
Nicole Lievens op 11 september 2023
Kon me minder bekoren dan "Bosrand" en "Kapelhof" die ik fantastisch vond. Teveel door de bebouwde kom fietsen, veel trappen (27 km) eer er wat "lekkers" op de route komt (zaterdag om 11 u vertrokken, misschien andere dag, ander uur meer geluk). Het blijft heerlijk om te doen, op naar de volgende!
moons stefaan op 15 augustus 2023
mooi fiets tocht het zonnetje was er bij lekker ijsje na de fietstocht jammer was dat we een gedeelte van parcours al hadden gedaan met de fietstocht van uit Meerhout het is ook denk ik dan je hebt verschillende start plaatsen in dorpen dicht bij elkaar terwijl wij uit lummen de richting sint Truiden of Leuven ,Hasselt ook mooi regio vinden en daar zijn geen lekker trappen fiets tochten maar we genieten met volle teugen van de fiets tochten
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback, we proberen om telkens zo weinig mogelijk overlap tussen de verschillende routes te hebben. Dat lukt niet altijd. Toch fijn om te lezen dat jullie met volle teugen genieten van de fietstochten!
PAUL MERTES op 13 augustus 2023
Route viel wat tegen. Vaak fietsen tussen de bewoning. Veel oversteken met vrij drukke wegen. Startpunt wel ideale locatie.
Reactie van Lekkertrappen
Jammer om te lezen dat deze route je minder kon bekoren Paul. Op naar de volgende!
Josee Renders op 19 juni 2023
Een hele mooie fietsroute, met veel afwisseling, we hebben ervan genoten
Reactie van Lekkertrappen
Leuk om te lezen! Bedankt voor je review Josee.
Marleen op 31 mei 2023
Een afwisselende mooie fietstocht met schaduw : bos, zon: woonwijken, rustige wegen , soms wat druk bij oversteekplaatsen .Op het einde genieten van een ijsje !!
Ria op 28 mei 2023
28 mei Mooi weer. Mooie fietstocht gereden door de bossen. Maar wel veel los zand
Reactie van Lekkertrappen
Goed dat je dat hier even meegeeft Ria!
Marleen Van Vlerken op 08 april 2023
Wij hebben deze route op woensdag 5 april gedaan . Een zeer mooie fietstocht , van de nattigheid was al geen sprake meer alle plassen waren zo goed als verdwenen . Hopelijk krijgen we nu echt het goede weer te pakken zodat we aan de andere fietstochten kunnen beginnen , we kijken er alvast naar uit .
Reactie van Lekkertrappen
Dat is leuk om te horen Marleen. Wij duimen alvast mee voor ├ęcht goed weer!
Eddy De Bie op 04 april 2023
Een heel mooie route richting Meerhout en Laakdal nu met al die nattigheid wel een stuk waar je slecht door kon door slijk en diepe waterplassen waar je ook bijna niet te voet naast kon gaan ! Maar da was op zondag 2 april !
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je review Eddy. Deze info kan mogelijks interessant zijn voor andere fietsers!
monique huybrechts op 02 april 2023
Weer of geen weer we deden het weer ,was het kaas of hesp nee we namen gewoon de rest, eerst een lekker ontbijt met alles erop en eraan zo konden wij het weer doorstaan . Een mooie maar wel modderige fietstocht .
Reactie van Lekkertrappen
Heel leuk dat jullie er bij waren Monique! Heel veel plezier gewenst met de fietstochten deze zomer!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.