De Zoete Zonde

Verwacht je aan een gevarieerde fietstocht langs bossen en velden. Tijdens het laatste deel van de route fiets je over onverharde weg naast de Grote Nete. Onderweg passeer je Kasteel Meerlaer.

  • Genepas 7, Meerhout
  • 014 70 59 53
  • Open vanaf 11u30, ma + di + wo gesloten
    Jaarlijks verlof: 10 tem 26 juni en 23 sept tem 9 okt
  • Openbare parking bibliotheek op 300m van de zaak richting het centrum
  • www.facebook.com
  • Lengte van de fietsroute: 43km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 5 reviews.

Ston op 24 mei 2024
Ik vind het erg dat de route zo negatief wordt beoordeelt door sommigen, van de 43 km is er amper 8,5 km onverhard, van die 8,5 km is er max 3 km met modder en plassen, de rest is droog en prima berijdbaar, om dit dan een mountainbike-parcours te noem, is wel wat overdreven. En . . . de meeste mensen rijden wel graag door velden en bossen, maar hier was afwisseling zat. Wij waren met 5 personen, en hadden tijd zat om te genieten van de rust en de mooie natuur, bij ons heeft niemand gezeurd. In de helft van de route was er een PRACHTIG terras, om een tussenstop te houden, wat wil een mens nog meer ??? En na de fietstocht is het overheerlijk vertoeven in "De Zoete Zonde" altijd super vriendelijk, en super lekker om te eten.
Rita &Theo 20 mei 2024 op 20 mei 2024
Mooie fietsroute,op de onverharde wegen was het oppassen geblazen voor de modder was soms best lastig. Nadien genoten van nen lekkere Latte met heerlijk spie biscuit mmmmm.👍👍
Ludo Slegers op 20 mei 2024
Hoe erg is dit !!!! Als je nu een rit in elkaar wil steken voor fietsers, is dit super mooi en lief. Maar een rit in elkaar steken voor fietsers of voor mountainbikers, is iets heel anders !!!! Deze toer is echt voor mountainbikers, we hebben de helft van de tijd door bossen, in het slijk, door kotters, door velden, enz....gereden, de foto's zeggen voldoende denk ik. En ja, er is veel regen gevallen, maar een rit voor gewone fietsers, is niet door bossen en velden ! We hebben gelijk onze slinter nieuwe fietsen mogen poetsen, echt geen fijne rit !!!!! En was de natuur mooi ? Denk het wel, maar we konden niet rond kijken, de kotters, het slijk, daar moesten we naar kijken !!!!
Eric op 12 april 2024
Mooie route tot aan het tuincentrum, nadien onverharde wegen met grote putten en waterplassen. In de zomer kan het hier wel eens los zand zijn. Wel prachtig om te zien waren de drie reetjes die aan de bosrand stonden. Zie foto en bij de Zoete zonde lekkere spie taart met een latte genuttigd. Ter info wat Erwin vertelt, wij hebben dit de vorige keer ook voorgehad. De auto parkeren aan de bib en OCMW (Berkenhof) de zoete zonde is 150 meter links van de uitrit parking. Voor knp 65 vanaf de parking straat erover Kloosterstraat in einde links en de grote baan even volgen dan rechts na een schoenwinkel RP, de straat in en je bent aan knooppunt 65 en ook zo terug. Geen gezoek aan de markt 😊
Reactie van Lekkertrappen
Dat ziet er lekker uit! Bedankt voor de feedback Eric. We hebben de aanlooproute ondertussen aangepast op het routeformulier.
Bloemen Erwin op 07 april 2024
ook wij zijn met ons vast viertal er aan begonnen aan het lekker trappen.in het begin staat er op het formulier vermeld om aan de lichten rechtdoor te rijden maar volgens ons fiets Gps moesten wij aan de lichten links af en door een smal steegje rijden daarna kwamen wij aan knooppunt 65. het was een mooie landelijke route met op het laatste een aantal onverharde wegen maar die waren goed berijdbaar wij hadden wel met een strakke wind te maken maar voor de rest veel zon
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt Erwin, we hebben het aangepast op de routeformulieren. Nog veel fietsplezier!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.