De Zoete Zonde

Verwacht je aan een gevarieerde fietstocht langs bossen en velden. Tijdens het laatste deel van de route fiets je over onverharde weg naast de Grote Nete. Onderweg passeer je Kasteel Meerlaer.

  • Genepas 7, Meerhout
  • 014 70 59 53
  • Open vanaf 11u30, ma + di + wo gesloten
    Jaarlijks verlof: 10 tem 26 juni en 23 sept tem 9 okt
  • Openbare parking bibliotheek op 300m van de zaak richting het centrum
  • www.facebook.com
  • Lengte van de fietsroute: 43km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 2 reviews.

Eric op 12 april 2024
Mooie route tot aan het tuincentrum, nadien onverharde wegen met grote putten en waterplassen. In de zomer kan het hier wel eens los zand zijn. Wel prachtig om te zien waren de drie reetjes die aan de bosrand stonden. Zie foto en bij de Zoete zonde lekkere spie taart met een latte genuttigd. Ter info wat Erwin vertelt, wij hebben dit de vorige keer ook voorgehad. De auto parkeren aan de bib en OCMW (Berkenhof) de zoete zonde is 150 meter links van de uitrit parking. Voor knp 65 vanaf de parking straat erover Kloosterstraat in einde links en de grote baan even volgen dan rechts na een schoenwinkel RP, de straat in en je bent aan knooppunt 65 en ook zo terug. Geen gezoek aan de markt 😊
Reactie van Lekkertrappen
Dat ziet er lekker uit! Bedankt voor de feedback Eric. We hebben de aanlooproute ondertussen aangepast op het routeformulier.
Bloemen Erwin op 07 april 2024
ook wij zijn met ons vast viertal er aan begonnen aan het lekker trappen.in het begin staat er op het formulier vermeld om aan de lichten rechtdoor te rijden maar volgens ons fiets Gps moesten wij aan de lichten links af en door een smal steegje rijden daarna kwamen wij aan knooppunt 65. het was een mooie landelijke route met op het laatste een aantal onverharde wegen maar die waren goed berijdbaar wij hadden wel met een strakke wind te maken maar voor de rest veel zon
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt Erwin, we hebben het aangepast op de routeformulieren. Nog veel fietsplezier!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.