Taverne De Wouwer

Deze fietstocht brengt je langs kanaal, centrum Oud-Turnhout, centrum Turnhout, Nieuwe Kaai, residentieel Vosselaar, Merksplas en de bossen van Ravels.

  • Kloosterstraat 4, Ravels
  • 014 70 55 55
  • Open vanaf 11u30, do gesloten
  • Jaarlijks verlof: 23 dec tem 7 jan
  • www.taverne-dewouwer.be
  • Lengte van de fietsroute: 46.8km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 6 reviews.

Marijke Cornelis op 02 september 2023
Vandaag onze laatste fietsroute.gereden. Een mooie fietsroute, afwisselend in het centrum en in de natuur. Een paar knooppuntbordjes vermist. Ik wil er op wijzen dat er tussen knooppunt 46 en 45 in de winkelstraat vanaf de markt in Turnhout ABSOLUUT NIET MAG GEFIETST WORDEN. Dit stuk moet je al wandelend doen. De politie is sinds vorige week strenge kontroles aan't uitvoeren met hoge boetes als gevolg ( tussen de 75 en 250 euro). In de tegenovergestelde richting mag je wel fietsen.
Reactie van Lekkertrappen
Oei, bedankt voor de duidelijke tip Marijke. Zo zijn toekomstige fietsers gewaarschuwd!
Willy VAN GESTEL op 21 juni 2023
Mooie route met afwisseling van natuur, water en bewoning. De route loopt over goed berijdbare paden en is aangenaam om fietsen.
Rita Crobeck 19 juni 2023 op 18 juni 2023
Mooie gevarieerde route langs kanaal,weilanden en dorpen.
Marina en Staf op 14 juni 2023
Heel gevarieerde toer wel de foto met de elektrische kast is de graffiti weg gedaan de Wouwer heel gastvrij en lekker eten en drinken
Reactie van Lekkertrappen
Dat klopt, men heeft er eerst een kleinere kast voor gezet. Maar nu blijkt dat de grote kast met graffiti op dus effectief is weggehaald. We gaan de nodige aanpassingen aan de formulieren doorvoeren! Bedankt voor de feedback.
Maes op 04 mei 2023
Rustige fietsroute met afwisselend bos, water en weilanden. Niet vergeten onderweg te stoppen aan de Holstein hoeve voor een lekker ijsje. Vriendelijke bediening in De Wouwer, maar dat wisten we al van lekkerstappen.
Reactie van Lekkertrappen
Héél leuk om te lezen!
Claessen Ria op 30 april 2023
Zondag 30 april Mooie fietstocht .En super weer . Vriendelijke bediening
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.