Nieuwkerkse hoeve

Verwacht je aan een gevarieerde fietsroute langs weiden en bossen, over grotendeels verharde fietspaden en landwegen. Je passeert de dorpen Riel en Alphen alsook heidegebied De Regte Heide.

  • Nieuwkerk 4, Poppel
  • 014 59 38 12
  • Open vanaf 10u, di gesloten
  • Ruime parking achter de zaak
  • nieuwkerksehoeve.com
  • Lengte van de fietsroute: 43km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 7 reviews.

Liliane Buyckx op 19 april 2024
Op 18 april deze mooie fietsroute gedaan. We hebben genoten van de prachtige natuur. Het is een nieuwe locatie van Lekkertrappen, en net zoals de Lekkerstappen wandeling is dit echt een aanrader! De vriendelijke mensen van deze locatie maken het helemaal af! πŸ”πŸ”πŸ”
Reactie van Lekkertrappen
Leuk om te horen dat jullie genoten hebben Liliane. Bedankt voor je review!
Toon op 16 april 2024
Onze eerste ervaring met Lekkertrappen.be en direct enthousiast. Hele mooie route en een zeer gastvrije start / finish-lokatie.
Reactie van Lekkertrappen
Super Toon! Leuk om te horen dat jullie aangenaam hebben kennisgemaakt met Lekkertrappen. Op naar de volgende tocht.
Josee Renders op 16 april 2024
Heel mooie route, zondag gereden, heel goede wegen, Vriendelijke bediening bij aankomst
Rudi & Nancy op 15 april 2024
14/04/2024 We hebben echt genoten van deze fietstocht, terwijl je deze tocht aan het fietsen bent zie je ook hoe mooi deze omgeving is. Onderweg nog asperge bitterballen gekocht (s’avonds thuis opgegeten) en ze waren verrukkelijk lekker. N’a de fietstocht nog wat gegeten en gedronken op het mooie terras van de Nieuwkerkse Hoeve, zeer vriendelijk personeel πŸ‘ Het is een echte aanrader om hier eens langs te komen en deze fietstocht te doen, je kan er ook leuke wandelingen doen. Wij zullen er zeker andere mensen over aanspreken en zullen er zelf nog wel eens langs gaan. πŸ˜€
Reactie van Lekkertrappen
Amai, dat is super leuk om te lezen. Bedankt voor de review Rudi en Nancy!
Jan op 14 april 2024
Nieuw adres om te verkennen. Zeer goed weer en een fijne tocht met achteraf een lekker hamburger onder de luifel op het terras.
Marleen Van Vlerken op 13 april 2024
Vandaag hebben we genoten van deze mooie landelijke route . Leuk om eens op een andere locatie te fietsen . Achteraf hebben we lekker gegeten in de Nieuwkerkse Hoeve . Zeer fijne zaak en heel vriendelijke bediening .
Marina op 07 april 2024
Zaterdag 6/4, de eerste dag zonder regen. Heel tof om nog eens een nieuw adres te ontdekken. De Nieuwkerkse hoeve. Heel mooie locatie en vriendelijke mensen. Zeer landelijke route tussen weidse velden. Onderweg verse asperges gekocht in een gezellig winkeltje. Ondanks de stevige wind hebben we genoten van deze fietstocht. Spijtig dat mijn man onderweg zijn jas heeft verloren. Toevallig iemand gevonden ?
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.