De Kaasboerin

Deze fietstocht speelt zich volledig af op Nederlands grondgebied: Duizel, Eersel, Bergeijk en Luyksgestel. Je passeert bos, heidegebieden, rustieke Nederlandse dorpskernen en het bakkerijmuseum in Luyksgestel.

  • Eerselseweg 99, Mol
  • 014 37 70 84
  • Open vanaf 10u, vr gesloten
  • Juli-aug: alle dagen open vanaf 10u
    Uitzonderlijk gesloten: 21 + 25 + 28 augustus
  • www.kaasboerin.be
  • Lengte van de fietsroute: 45km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 14 reviews.

Joannes op 23 augustus 2023
Op dinsdag 22 Augustus hebben wij deze route gefietst. Ruime gratis parking bij de startplaats. Onmiddellijk in de prachtige bossen oven zeer goede fietspaden vertrokken, onderweg veel afwisseling, ook wondermooie bloeiende heidegebieden, veel gelegenheid om onderweg te genieten van de vele gezellige terrassen die je tegenkom. Alles duidelijk aangegeven en héél gezellig na de rit op het terras bij de Kaasboerin waar je in de vakantie op dinsdag en donderdag kan genieten van mooie live muziek, wij hadden ook nog het geluk dat Salim Seghers nog een gastoptreden verzorgde. We hebben echt genoten van een héél mooie fietstocht, van lekker eten en drinken bij de Kaasboerin, van de gezellige muziek en van de vriendelijkheid van de mensen daar. Topper die van ons zeker de vijf sterren verdiend.
Reactie van Lekkertrappen
Wat leuk om deze review te lezen Joannes!
Bloemen Erwin op 21 augustus 2023
een mooie route met veel bosgebied landelijke wegen die heel goed berijdbaar zijn en genoeg horeca zaken om een terrasje te kunnen doen. het was er ook zalig weer voor de zon was goed aanwezig
moons stefaan op 14 augustus 2023
mooi fiets tochtje geen problemen ondervonden met de knooppunten wel foto met letter T goed kijken want het gras begint ervoor te komen wat wel maar daar kunnen we of de organisatie niet veel aan doen denk ik of miss kunnen ze het ergens melden is dat de eerst km door het bos mooi om te fietsen maar het gras en onkruid groeit aan de zijkanten op het fietspad en als je dan tegenliggers hebt en je ziet niet waar de zijkant is van het fietspad het is al zo smal het fietspad de kaasboerin mooi zaak mooi muziek leuk om te zitten opgelet dit is een algemeen probleem niet alleen daar dit is op veel plaatsen zo onderweg leuke terrasjes en lekker ijsje
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor feedback Stefaan, we gaan bekijken wat mogelijk is.
Maes op 14 augustus 2023
Mooie route. In sommige dorpjes wel druk. Bij de kaasboerin kan men beter wat van de kaart eten want suggestie schotel van 14,50 is zijn geld niet waard.
Reactie van Lekkertrappen
Jammer dat de Lekkertrappen actie van De Kaasboerin niet voldeed aan jouw verwachtingen. Dan kan je bij een volgend bezoek een andere keuze maken.
Jolien op 23 juli 2023
Het was een mooie fietsroute enkele puntjes die niet meer juist zijn. Van knooppunt 10 naar knooppunt 64 is het bordje omgedraaid waardoor we even verkeerd reden. En als we aan knooppunt 23 aankwamen waren de bordjes bespoten (zoals op de foto) dus we konden eigenlijk niet zien naar waar we moesten. We hebben toen eventjes de gps opgezet. Hier kan de organisatie natuurlijk niks aan doen.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt Jolien, om dit te melden. We zullen de routedokter hiervan op de hoogte brengen. Nog veel fietsplezier.
Greet op 22 juli 2023
Mooie fietsroute, gegeten bij de kaasboerin hoofdschotel die wel wat meer mocht zijn
De Kort René op 19 juli 2023
op 17april een zeer mooie fietstocht en lekkere ribbetjes wel een fikse regenbui op het einde maar dat nemen we erbij ,nog 1opmerking, aan knooppunt23 zijn de bordjes niet leesbaar door verf geluk had ik mijn gps bij misschien kunt u dat melden
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt René, zullen we doen. Nog veel fietsplezier!
Eric op 17 juli 2023
Vandaag weer een prachtige fietsroute gereden, langs top wegen en mooie uitzichten. Op het laatst een ferme regenbui gehad en dat was uiteraard minder goed. Ribbekens festival naar believe bij aankomst de Kaasboerin. 🍽️👍
Betty op 29 mei 2023
Mooie tocht door bos en over rustige wegen, met veel gezellige terrasjes onderweg. Lekker gegeten bij de kaasboerin en genoten van het optreden.
Reactie van Lekkertrappen
Dat klinkt als een leuke dag Betty!
Lutgarde Hofkens op 27 mei 2023
Een zeer mooie gevarieerde fietsroute in een prachtige omgeving , we hadden de zon mee en hebben er goed van genoten !!
Reactie van Lekkertrappen
Voila, meer moet dat niet zijn Lutgarde. Bedankt voor de leuke foto's.
Eric op 14 mei 2023
Een prachtige route in een zeer mooie omgeving, wij hebben er weer van genoten
Marijke Cornelis op 13 mei 2023
Heel mooie fietsroute, Genieten van de natuur, de bossen, het gezang van de vogels. Gezellige terrasjes onderweg. Een aanrader.
Marina Bickx op 17 april 2023
Een 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ route heel mooi en genoeg gelegenheid om te eten en te drinken 👍👍
Reactie van Lekkertrappen
Kijk eens aan, geweldig! Bedankt voor de feedback en leuke foto's.
Stefan van de vloet op 15 april 2023
Was een mooie gevarieerde route met voldoende leuke terrasjes onderweg. Zeker de moeite waard
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.