Schuttershof

Deze fietstocht door de Noorderkempen brengt je langs uitgestrekte landerijen. Je flirt met de grens België-Nederland en passeert onderweg Werelderfgoed Wortel Kolonie en het landloperskerkhof. Let op: de nummering in Nederland is anders dan in België.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 7 reviews.

Eric Verschaeve op 08 augustus 2022
Mooie fietsroute gedaan langs landelijke wegen, waar men beurtelings in NL en België bent. Top tocht! Voor en na deze tocht was het goed vertoeven op het terras van het Schuttershof, vriendelijke uitbaters en personeel! De verwen koffie was zoals ik hier al gelezen had uitstekend. 7/8/22 gedaan.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je review Eric. Dat is geweldig leuk om te horen!
Ludo Kuypers op 09 juni 2022
mooie fietsroute , nadien goed verpozen op een mooi en rustig gelegen terras , lekker eten en drinken aan democratische prijzen , vriendelijke en vlotte bediening ! TOP !!!
Reactie van Lekkertrappen
Dat is geweldig leuk om te horen Ludo. Bedankt voor je review!
Claessen ria op 09 mei 2022
Maandag 9 mei Mooie fietstocht gereden Mooi weer . Weinig horeca onderweg. Vriendelijke bediening in het Schuttershof. Lekkere snack gegeten
Josee Renders op 02 mei 2022
Een hele mooie route en rustig om te fietsen, zeker een aanrader om te doen
Rita Crobeck 1mei 2022 op 01 mei 2022
Zeer mooie fietstocht langs landelijke velden en wegen.Jammer dat er bijna geen horeca is onderweg,bij warm weer is het een must om zeker drinken mee te nemen voor onderweg.Nadien genoten van onze verwen bier en koffie.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je feedback Rita. Dat ziet er lekker uit!
Lutgarde Hofkens op 30 april 2022
Op 29 april deze fietsroute gereden we zijn kunnen vertrekken van uit ons dorp , al op vele plaatsen gefietst maar het blijft een mooie route !
Willems Rita op 21 april 2022
Op 21 april deze tocht gereden. De vragen gemakkelijk opgelost. Jammer dat het zo winderig was. Stevig doortrappen. Het verwenbordje bij café schuttershof was heel lekker.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je feedback Rita. Goed om te horen dat Schuttershof jullie in de watten heeft gelegd na de stevige fietstocht!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.