De Spartelvijver

Tijdens deze fietstocht passeer je landelijke wegen, bossen en gezellige dorpjes.

Let op: door een omleiding tussen knooppunt 34 en 39 zal je foto 3 op het formulier (Gas terug!) niet vinden. Dit is alleszins niet de laatste foto die je tegenkomt. In Hapert, net voorbij de tunnel richting het centrum moet je goed uitkijken voor het bordje van knooppunt 74 dat daar naar links gaat.

  • Weeldsedijk 1, Hooge Mierde (NL)
  • +31 135 09 11 55
  • Open vanaf 10u, do + vr gesloten
  • Jaarlijks verlof: 26 sept tem 6 okt en 18 tem 24 feb
  • www.spartelvijver.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 43km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 8 reviews.

Joannes Van Geel op 28 augustus 2022
De route verliep wat saai vonden wij, te veel vlak naast autowegen en veel door vlakke weiden en velden. Voor ons waren er maar enkele kilometers echt mooi en dat was bij ’t Neerven in de Kroonvensche Heide. Beetje jammer om vanuit Wuustwezel hiervoor zo ver te rijden maar na de rit maakte het gezellig terras en de vriendelijke bediening bij De Spartelvijver toch wel wat goed.
Annemie op 24 augustus 2022
Route vooral langs grote wegen, vooral het eerste deel. Van slapend dorp naar slapend dorp ... er viel niet veel te beleven. Het was natuurlijk pokkeheet! Toch genoten, vooral van het tweede deel. Ik had de route een klein beetje aangepast zodat die een mooie lus maakte, en ik niet dezelfde weg terug moest nemen.
Rita Crobeck 3 Juli 2022 op 03 juli 2022
Mooie fietsroute met zeer veel variatie,dorpjes,velden enz......Alles perfect gevonden,vragen en foto's.👍🚴
Reactie van Lekkertrappen
Top top top, zo horen wij het graag!
Claessen ria op 16 juni 2022
staf van de craen op 01 juni 2022
mooie toer door pittoresk dorpjes en weide landen maar in de toer zit een omleiding en daar mis je een foto in namelijk foto 3 op het formulier(foto 1) en na de tunnel zijn er ook wegenwerken oppassen daar anders mis je knooppuntenbordje van 74 dat daar naar links gaat.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback Staf! We hebben een melding gemaakt op de website voor de andere fietsers.
Hofkens Lutgarde op 19 mei 2022
Zeer mooie route met mooie dorpjes en vertezichten , nadien op het terras lekker gegeten goede bediening en vriendelijke uitbaters !
Stefan van de vloet op 14 mei 2022
Was een heel gezellige afwisselende route met zeer gezellig terras in spartelvijver
Dockx Leo op 09 mei 2022
Zeer mooie route met nogal wat afwisseling van vertezichten en doorkruisen van dorpjes . Het weer hadden we ook mee . Bij de tweede vraag tussen knpnt 34 / 39 nog geen tunnel gezien , maar een tunnel kan zich niet verbergen de opdracht is doorfietsen en ja aan het eind van de rit was alles in orde .
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback Leo. Het vraagteken voor vraag 2 moet inderdaad tussen knooppunt 39 en 74 staan. Wij gaan de formulieren aanpassen!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.