De Brouwketel

Verwacht je aan een aangename route door bossen, landelijke wegen en dorpen. Onderweg kom je voorbij het Frans Masereel Centrum in Kasterlee. 

  • Impact corona: De Brouwketel is geopend.
  • Wechelsebaan 164, Lille
  • 014 43 48 81
  • Open vanaf 11u, ma + di gesloten
  • www.brouwketel.be
  • Lengte van de fietsroute: 45km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 8 reviews.

linda wilms op 22 juli 2021
Prachtige fietsroute langs landelijke wegen. Maar inderdaad de vragen zijn alle 3 een knooppunt eerder te vinden . Lekker gegeten in de Brouwketel: snelle en vriendelijke bediening. Een echte aanrader!
Martine De Beuckelaer op 22 juli 2021
Onze eerste fietsroute van Lekker trappen en meteen een schot in de roos. Heel mooie fietstocht doorheen velden en dorpjes. Nadien verpozen bij de brouwketel met vriendelijke bediening.
Rita Crobeck 21 Juli op 21 juli 2021
Zeer mooie fietstocht langs bossen, velden en Kronkelende wegen.De derde vraag komt wel tussen kp 36-75.De fietsroute is ook bijna 5 km langer,maar dat is geen probleem.En aanrader,zeker 🚲🚲
Carl op 20 juni 2021
Een mooie gevarieerde tocht, met onderweg verschillende horecazaken. Als afsluiter lekker lunchen in de brouwketel, waar de bediening nog steeds even vriendelijk is.
Marijke Cornelis op 06 juni 2021
Mooie fietsroute door dorpjes, bos en velden. We fietsten deze route op 6 juni, 2 dagen na hevige regen en onweer onderweg tussen knp 74 en 76 stond alles blank. Er was niet door te komen en hebben een kleine omweg (5km) gemaakt. Nog een tip, de 1ste vraag komt tussen 30 en 31 De 2de tussen 31 en 32 De 3de tussen 58 en 36
Maes Karel op 02 juni 2021
Mooie fietstroute met veel zandwegen. Overlapt wel een gedeelte van de fietstroute met vertrek in neterust te kasterlee.
Hofkens Lutgarde op 29 mei 2021
Zeer mooie fietsroute met veel afwisseling echt een aanrader !
De Schutter Marc op 12 mei 2021
Mooie fietstocht met veel afwisseling. Brouwketel heeft een overdekt terras en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.

Aetec