De Blauwe Kei

Deze route laat je flirten met de landsgrens.
Bezienswaardigheden langs de route: Abdij van Postel, Bakkerijmuseum Luyksgestel.

  • Blauwe Kei 40, Lommel
  • 011 55 16 82
  • Do tem ma open vanaf 11u, di van 12u tot 17u, wo gesloten
  • www.deblauwekei.be
  • Lengte van de fietsroute: 46,5km
Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 4 reviews.

Leo Cuypers op 11 september 2020
een zeer mooie fietstocht, vraag 3 stond niet op de juiste plaats moet tussen knooppunt 25 en 26 zijn en niet tussen 227 en 230, één foto was verwijderd stond op een zuil waar regelmatig iets anders op geplaatst wordt. een aanrader, bij terugkomst een lekkere verrassing.
Denise Dufour op 01 augustus 2020
Hele mooie fietstocht. Eén foto niet gevonden, waarschijnlijk verwijderd? omdat we van de streek zijn en de foto herkende. Verrassing van de keuken, was subliem lekker. Bedankt Niels en Hanneke voor het lekkere proevertje.
dilen op 09 juli 2020
Een heel mooie route. Alleen het huisproevertje was zeker geen 5 euro waardig.Spijtig
Reactie van Lekkertrappen
Fijn dat je genoten hebt van de tocht. Jammer om te lezen dat voor wat betreft de huisproever niet aan jouw verwachtingen werd voldaan. Hanneke en Niels vinden het leuk om de fietsers te verwennen met een verrassing uit de keuken. Dat kan wekelijks variëren en ze doen hun uiterste best om alle fietsers in de watten te leggen. We hopen uiteraard dat het bij een volgend bezoek toch helemaal naar je zin is. Nog veel fietsplezier!
Karel Breugelmans op 27 juni 2020
Een aanrader. Een mooie fietstocht! We fietsten hier op 26/6. Het was zéér warm (32°C) en deze tour is één van de langst qua afstand (47 km), Maar we hebben er toch echt van genoten.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.