Den Thijs in Geel

Contactgegevens

Gebeunt 1
2440 Geel

Telefoonnummer: 014 74 69 62
Van harte welkom in legendarische brasserie Den Thijs. Deze voormalige bruine kroeg ademt een rijke historie. Ook vandaag is dit nog steeds een fantastische plek voor jong en oud. Iedereen voelt zich hier thuis.

Wil je Geel al fietsend ontdekken? Parkeer je wagen (met fietsenrek) op onze parking en verken op jouw tempo het Kempische landschap en de ‘Barmhartige Stede’ Geel. Of misschien kom je onze brasserie wel tegen tijdens je fietstocht. Ook dan ben je steeds van harte welkom om even uit te rusten op ons ruime, zonnige terras. Den Thijs is een comfortabele pitstop voor elke wandelaar, fietser en andere sportelaar. Dankzij de unieke ligging, tussen twee natuurgebieden en langs het kanaal waar plezierjachten meedeinen op het water.

We staan voor je klaar met een frisse pint. Geniet van onze vele lekkere biersoorten van ’t vat of uit de fles. Onze aantrekkelijk menukaart volgt de seizoenen. We werken met verse, ambachtelijke streekproducten die we bij lokale producenten inkopen. Schuif bij ons aan voor een uitgebreide maaltijd of een snelle lunch. Geniet van een goed glas wijn of een dampende kop koffie met iets lekkers. Om duimen en vingers bij af te likken. Zo zijn je batterijen snel weer opgeladen. Ook kindermenu’s en zalige zoetigheden ontbreken niet in ons aanbod.

Al aan ’t watertanden?
Openingstijden

Open vanaf 10u, ma gesloten

Wettelijke feestdag op maandag? Ook geopend!

Actueel bij Den Thijs