Lekkertrappen Fietsfestival 2023 gaat van start met een ontbijt bij Torenhof in Westerlo

Op zaterdag 1 april 2023 gaat het nieuwe Lekkertrappen Fietsfestival van start. Het wordt een feesteditie, want het concept zoals we dat nu kennen bestaat inmiddels tien jaar. Feest jij mee? Je bent van harte uitgenodigd op diezelfde zaterdag 1 april 2023 bij Torenhof in Westerlo, voor een heerlijk ontbijt en een heus desserten buffet van de Torenhof-patissier.

Wat mag je verwachten?
Koffie of thee à volonté. Assortiment ambachtelijk brood, pistolets & sandwiches, ovenverse croissants. Belegplank met Postelse kaas en fijne vleeswaren, kaasschotel, huisbereide eiersla & tonijnsla, yoghurt of platte kaas met granola, boter, huisbereide confituren, choco, honing, uitgebreid met seizoensspecialiteiten. En als kers op de taart: een heus desserten buffet van de patissier!

Na het ontbijt ga je op pad met je eerste Lekkertrappen fietsroute én kan je meteen je eerste stempel en unieke code verzamelen. Je neemt ook de gloednieuwe Lekkertrappen Fietsgids mee naar huis. En... voor alle aanwezigen wordt er ook nog een leuke verrassing voorzien!

Prijs ontbijt: 23 euro p.p

Hoe reserveren? 
Je toegangsticket (dit is een K-doos arrangementsvoucher) voor het ontbijt koop je hier aan op de website van Lekkertrappen. Daar kan je meteen ook het uur kiezen waarop je wil ontbijten. Je koopt voor iedere persoon die wenst te ontbijten één voucher. Na betaling ben je meteen zeker van je plaats én ontvang je de voucher met unieke code in je mailbox. Breng deze voucher, uitgeprint of op je mobiele telefoon, mee op 1 april naar Torenhof.

Tot dan!

Gepubliceerd op 31 januari 2023