Cash & co

Deze fietstocht brengt je langs vele velden en kapellen. Je passeert een oude spoorwegbedding, de nieuwe fietsstraat in Peer, het bos met de lachende bomen en Vakantiepark Molenheide.

  • Lindelsebaan 254, Pelt
  • 0476 04 85 90
  • Open vanaf 7u, wo + do gesloten
    Jaarlijks verlof: 27 okt tem 9 nov
  • Gelieve te parkeren aan de kerk op 100m van de zaak
  • www.cashenco.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 45.6km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 7 reviews.

Ria op 27 augustus 2023
Zondag 27 augustus Mooie fietstocht gereden wel een beetje nat Mooie zaak en vriendelijke bediening
moons stefaan op 13 augustus 2023
mooi route de aanloop ja ,maar we gaan om te fietsen hé leuk plaatsjes jammer dat fietsen door de bomen er niet bij in begrepen was met deze rit cash&co mooi zaakje lekker taart vriendelijk personeel
Reactie van Lekkertrappen
Er wordt elk jaar een nieuwe tocht uitgestippeld. Misschien fietsen we volgend jaar weer door de bomen! Bedankt voor je review Stefaan.
Marina Bickx op 30 juli 2023
Wij hebben deze route vandaag gedaan en ja de aanloop naar het eerste knooppunt was wel langer dan een paar honderd meters. In totaal hadden wij 48,6 km maar zijn ook efkes bij een mooie visput langs geweest mooi terrasje en toiletbezoek was nodig !! Nadien in Cash & Co heerlijk gegeten en we zijn vriendelijk bediend een heel gezellige mooie zaak ! 👍🏼👍🏼*****
Bloemen Erwin op 16 mei 2023
voor deze route was het afgelopen zaterdag de zon massaal aanwezig. sommige stukken waren wel wat lang en eentonig maar al bij al hebben wij weer genoten van de natuur.
Monique Vermeesen op 14 mei 2023
Weer een heel mooie route, het was de 'groene rupskesroute' die dwarrelde zo uit de bomen waarschijnlijk de tijd van het jaar,maar dat nemen we er graag bij.
Bloemen Erwin op 13 mei 2023
lekker aangenaam fietsweertje vandaag deze route was echt tussen de velden en op de boerenbuiten. sommige stukken waren wel wat lang en eentonig maar toch genoten van de route en het lenteweertje.
Eric Verschaeve op 12 april 2023
Mooie fietstocht gedaan vanuit Cash & Co,knooppunt 247 is wel een eindje verder dan enkele honderd meters, maar dat is niet zo erg. Veel wind was het enigste nadeel op onze trip. Nadien een lekkere pannenkoek met appeltjes verorbert en de nodige latte’s. Vriendelijke mensen in de bediening en zeker wel heel behulpzaam! Top zaak om zeker nog eens terug te komen.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je review Eric. Leuk om te lezen dat je zo genoten hebt!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.