Vier goede redenen om Mol te ontdekken

Fietslus 'Zen in Mol'
Deze fietsroute brengt je langs de ‘zen-plekjes’ van onze prachtige gemeente. Kies tussen de lus van 51,5 km of 37 km. Zet bij de ‘zen-plekjes’ je fiets even aan de kant. Neem plaats op een bankje, geniet van de omgeving, het uitzicht, maak een wandeling, … Geniet ten volle van #MooiMol.
Vertrek en aankomst: Dienst Toerisme, Markt 1a

Fietszoektocht 'Lot en Bot op zoek naar de gouden zandkorrel'
Deze gratis fietszoektocht van 16 km is speciaal ontworpen voor echte speurneuzen. Toffe opdrachten, weetjes en een mooi aandenken achteraf. Een onvergetelijk gezinsmoment dat je zo opnieuw wil doen.
Vertrek en aankomst: Ecocentrum de Goren, Postelsesteenweg 71

Abdij van Postel
In de noordelijkste uithoek van onze gemeente, tegen de Nederlandse grens, ligt het bosrijke Postel met zijn imposante abdij die al in de twaalfde eeuw werd opgericht. De norbertijnenabdij is een verzamelplaats van bezienswaardigheden: de prachtige gebouwen, de romaanse kerk, het gerestaureerde pesthuisje, de wereldvermaarde bibliotheek, de kruidentuin,…
Adres: Abdij van Postel, Abdijlaan 16

StoerToer
Nog op zoek naar een leuke activiteit om met het gezin te doen? De StoerToer is zowel een mooie wandeling voor mama, papa, oma en opa, als een groot avontuur voor de kinderen. In plaats van kleurrijke opvallende toestellen staan er toestellen in natuurlijke materialen op jou te wachten. Ze maken het uitzicht eens zo mooi. Drie kilometer lang speelplezier verzekerd.
Vertrek: Zorgboerderij Galbergen, Don Boscostraat 35

Wedstrijdvraag
Fietste jij de fietslus ‘Zen in Mol’? Dan weet je beslist dat je vroeger met de fiets rechtstreeks langs een veldpaadje van het centrum van Sluis naar de Corbiestraat kon fietsen. Hoe werd dit paadje in de volksmond genoemd? Bezorg je antwoord via het e-formulier www.gemeentemol.be/wedstrijdlekkertrappenfietsgids2021 en maak kans op een cadeaubon van ‘Happen en Stappen’ voor 2 personen twv 58 EUR. De winnaar wordt op 1 oktober bekend gemaakt op onze facebookpagina Visit Mol.

Visit Mol
Markt 1a - Mol
014 33 07 85
www.visitmol.be

Aetec