Fietsen van hotel naar hotel in De Westhoek

Vier dagen heerlijk fietsen door De Westhoek en overnachten in drie prima hotels. Dat zijn de ingrediënten van het fietsarrangement Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek van reisorganisatie Happy Weekends uit Retie. Te boeken heel de lente en zomer op een vertrekdag naar keuze.

De streek in West-Vlaanderen is met zijn vele soldatenbegraafplaatsen getekend door De Groote Oorlog. Het thema ’14 – ’18 komt uitvoerig aan bod tijdens deze fietsvakantie, net zoals lokale bieren proeven (trappist van Westvleteren, Poperings Hommelbier), monumenten kijken (Menenpoort Ieper, IJzertoren Diksmuide) en in Nieuwpoort fiets je zelfs even langs de kust.

Vertrek in Ieper
Je fietsvakantie vertrekt in Ieper. Bij het starthotel ontvang je een Happy Weekends-infomapje met een routebeschrijving per dag. De voorgestelde routes zijn tussen 45 en 65 km lang, maar kunnen zo nodig worden ingekort.

Prijzen
Vertrekken om te fietsen van hotel naar hotel in De Westhoek kan dagelijks tot eind oktober 2021. Prijs: € 293 p.p. op basis van een 2-persoonskamer (incl. 4 uitgestippelde fietsroutes, 3 overnachtingen met ontbijt, 3x 3-gangenmenu, welkomstdrank, bagageservice, toeristenbelasting, parking bij het vertrekhotel), single: € 349.

Info en reservatie
Happy Weekends
Geelsebaan 3, 2470 Retie
Tel. 014 75 71 16
info@happyweekends.be
www.happyweekends.be 

Aetec