Fietsen met smaak in Kasterlee

'Fietsen met smaak’ is al enkele jaren een vast begrip in Kasterlee. Dit jaar gaat de route zowel door Kasterlee als door de buurgemeente Lille. Dankzij deze formule kan je sportief en culinair genieten van al het moois dat de Kempen te bieden heeft.

Je fietst langs het fietsnetwerk ‘Kempen’. Je bepaalt zelf aan welk knooppunt of welke deelnemende zaak je start en in welke richting je de route fietst. Tijdens het fietsen kom je langs rustige landelijke wegen en geniet je onderweg van prachtige vergezichten. Je ontdekt niet alleen het rustige, landelijke landschap van Lille en Kasterlee, maar fietst ook door de autovrije en bosrijke Hoge Rielen en langs typisch Kempense gehuchten. Stop zeker even aan het Tielenhof, een omgracht middeleeuws kasteel net buiten het centrum van Tielen. Onderweg schuif je de benen onder tafel in drie verschillende brasseries voor een voor-, hoofd- en nagerecht.

Praktisch:

  • Alle dagen tot en met 30 september 2021. Zie sluitingsdagen horeca op www.visitkasterlee.be.
  • Vertrekken kan je aan een knooppunt of een deelnemende eetgelegenheid naar keuze.
  • Kostprijs is 36 EUR p.p. voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De gerechten zijn vermeld op de website. Dranken zijn niet inbegrepen en reken je ter plaatse af. Het is niet mogelijk à la carte te eten. Voor kinderen die het menu niet wensen, bestel en betaal je ter plaatse.
  • Je reserveert altijd minstens drie dagen op voorhand voor het ‘Fietsen met Smaak’-arrangement.

Toerisme Kasterlee
Markt 42 - 2460 Kasterlee
+32 14 84 85 19
toerisme@kasterlee.be
www.visitkasterlee.be

Aetec