Ook Lekkertrappen tijdens de wintermaanden

De herfst is nu echt in het land, dat betekent ook ieder jaar het einde voor het Lekkertrappen Fietsfestival. Alle spaarkaarten worden verzameld en binnenkort kunnen we de gelukkige hoofdwinnaars bekend maken. Intussen merken we dat er nog steeds stevig gefietst wordt. Zeker in deze vreemde tijden is dat één van de weinige dingen die we nog corona-proof kunnen ondernemen. 

Voor deze doorwinterde fietsers hebben we dan ook goed nieuws. In afwachting van de nieuwe routes, die we op 1 april pas op jullie loslaten, kan je nog tot 31 maart genieten van enkele bestaande fietstochten. In plaats van de route aan te kopen kan je de beschrijving gratis downloaden, hier op onze website. Ook deelnemen aan de wedstrijden kan nog. Je deelname wordt samengenomen met die van de Lekkerstappen wandelaars, je dingt deze winter dus mee naar de prijzen van het Wandelfestival. Om deel te nemen aan de wedstrijden consumeer je voor minimaal 5 euro bij het vertrekpunt. Ook tijdens de sluiting van de horeca voorzien de vertrekpunten afhaalmogelijkheden. 

Bij de volgende zaken kan je deze winter aankloppen: 

  • Bij De Buitenman in Lage Mierde (NL) kan je terecht in de boerderijwinkel voor heel wat lekkers. Denk aan belegde broodjes, huisgemaakte soep, koffie met huisgemaakte appeltaart en vers gebakken wafels. 
  • Bistro Cremerie Monida in Kalmthout is geopend voor ijsjes, broodjes, meeneemmaaltijden en meeneemdrankjes. Elke dag open van 10u tot 18u, behalve op donderdag.
  • Ook de bakkerswinkel van Cash & Co in Pelt blijft geopend, met in het aanbod onder meer broodjes, ontbijtkoeken, belegde broodjes, gebakjes en taarten, ...  Verder voorzien ze ook een uitgebreide afhaalservice van het lekkers dat ze normaal in hun eethuisje aanbieden.
  • De bakkerij bij Torenhof Ijskafee in Westerlo is geopend op zaterdag en zondagvoormiddag van 8u tot 12u. Je kan er terecht voor heel wat lekkers, denk aan een afhaal ontbjit of brunch, meeneem koffie of thee, gebak, koekjes, chocolade, ... 
  • Wie met de route van de Zoete Zonde in Meerhout op pad gaat, kan na de tocht terecht bij de automaat van de zaak. Je kan er heel wat lekkers vinden, zowel zoet als hartig. Je kan er ook voor 5 euro een pakketje aanschaffen met: een waardebon van 5 euro van De Zoete Zonde (te consumeren wanneer terug geopend), jouw unieke wedstrijdcode, een gestempelde spaarkaart én een verrassing.  

Op de Facebookpagina's van onze vertrekpunten vind je vaak de meest recente info terug. 

 

Gepubliceerd op 13 november 2020

Aetec