Lekkertrappen Fietsfestival nu echt van start

Het is eindelijk zover. Het Lekkertrappen Fietsfestival kan nu echt van start!

Na de Nederlandse vertrekpunten afgelopen week, mochten vandaag ook de Belgische horecazaken hun deuren weer openen. We bezochten intussen bijna alle vertrekpunten om hen te voorzien van de nieuwe fietsroutes en uiteraard ook van de Lekkertrappen Fietsgids. We kunnen dan ook getuigen: de meesten zijn helemaal klaar om jullie te ontvangen volgens de geldende richtlijnen. Anderen stellen de start nog een klein beetje uit of gaan toch net iets anders te werk.

Hier vind je de vertrekpunten en of je er reeds terecht kan. Indien relevant lees je daar ook hoe ze zich organiseren. Je kan de filter gebruiken om handig te zoeken op de vertrekpunten die reeds geopend zijn.

Reserveren is meestal niet verplicht maar wel aan te raden, zodat je niet alleen kan trappen, maar ook heerlijk kan genieten van het lekkers dat de uitbaters te bieden hebben.

Vergeet in het vertrekpunt niet naar je gratis Lekkertrappen Fietsgids te vragen, er staan weer heel wat leuke fietstips in. We wensen jullie veel fietsplezier!

 

Gepubliceerd op 8 juni 2020