Lekkertrappen Fietsfestival krijgt voorzichtige start met opening van de horeca in Nederland

Vanaf maandag 1 juni, om 12h om precies te zijn, mogen de Nederlandse horecazaken na een wekenlange verplichte sluiting opnieuw de deuren openen. Alle uitbaters hebben hun zaak heringericht conform de coronarichtlijnen en staan te popelen om de eerste klanten terug te mogen ontvangen. Dit betekent ook een voorzichtige start voor het Lekkertrappen Fietsfestival. Grensverkeer is momenteel nog niet toegestaan voor recreatieve daguitstappen, dus de Belgische fietsfanaten moeten nog even geduld uitoefenen om in Nederland te gaan trappen. Wellicht kunnen ze vanaf 8 juni in eigen land terecht. Fingers crossed! 

De Nederlandse fietsers kunnen alvast op volgende adressen terecht voor een gloednieuwe Lekkertrappen fietsroute: D'n Ouwe Brandtoren in Reusel, De Buitenman in Lage Mierde, De Spartelvijver in Hooge Mierde, dinee-café Veertien in Eersel, Hollandershoeve in Reusel, Vrijthof 16 in Hilvarenbeek. 

De route die vertrekt aan De Heusche Bollaert in Putte kruist de landsgrenzen en is daarom momenteel nog niet toegankelijk. Het vertrekpunt ontdekken kan wel reeds. 

Hou rekening met een beperktere capaciteit en hou je aan de voorschriften van de uitbaters. Reserveren is veelal mogelijk, maar niet altijd op het terras. Eventuele specifieke richtlijnen kan je terugvinden bij de informatie over het vertrekpunt. 

We wensen alle uitbaters en hun team veel succes en voor de fietsers: veel fietsplezier! 

Gepubliceerd op 31 mei 2020