Lekkertrappen Fietsfestival: de laatste rechte lijn is ingezet!

Corona mag dan wel stokken in de wielen steken bij heel wat andere activiteiten, het Lekkertrappen Fietsfestival krijgt ook in 2021 een nieuwe editie. De voorbereidingen zijn in volle gang. Onze routeplanners kiezen de droogste en zonnigste dagen uit om op verkenning te gaan. Hierbij alvast enkele leuke sfeerfoto's. Ideaal om al in de stemming te geraken. De nieuwe editie start, naar goede gewoonte, op 1 april 2021. Nog heel even geduld dus. 

Wie op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes over onze nieuwe tochten, kan Lekkertrappen volgen op Facebook of naar de website van Lekkertrappen surfen en zich onderaan inschrijven voor de nieuwsbrief. 

Maar de meest fervente fietsers kunnen natuurlijk ook nu al op pad. Zes tochten van onze vorige editie zijn nog altijd beschikbaar. Je kan de routebeschrijvingen hier gratis downloaden. En die vertrekpunten bieden trouwens momenteel ook heel wat lekkers aan om ter plaatse af te halen. Een lekker tussendoortje voor onderweg of een uitgebreide maaltijd om mee naar huis te nemen. 

Gepubliceerd op 30 januari 2021

Aetec