Kennismakingstocht

De leukste cadeaubon van de Kempen in een nieuw jasje

K-doos, je kent ‘m wel, de leukste cadeaubon van de Kempen waarmee je bij heel wat Kempische handelaars kan aankloppen, in diverse sectoren. Voor ieder wat wils dus. Bovendien: lekker lokaal en dus duurzaam op de koop toe. Het perfecte cadeau! Die K-doos wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Een prima excuus om binnenkort enkele exemplaren de wijde wereld, of beter gezegd de prachtige Kempen, in te sturen. Iedere maand en per aangekocht fietsformulier maak je namelijk kans op een K-doos ter waarde van 25 euro.

Alsof dat nog niet genoeg is, trakteert K-doos alle Lekkertrappen fietsers op een extra prachtige fietstocht. Eventuele twijfelaars – zijn die er dan? – krijgen hiermee een duwtje in de rug om vrijblijvend kennis te maken met Lekkertrappen. Na die eerste tocht heb je de smaak vast en zeker te pakken. Voor je het goed en wel beseft heb je die volle spaarkaart beet én ontdekte je heel wat prachtige stukjes Kempenland.

Download hier de kennismakingstocht

Je start op de parking van recreatiedomein De Keiheuvel in Balen. De route is gebaseerd op de knooppunten van het bestaande fietsknooppuntennetwerk en zijn goed aangeduid en onderhouden. Eens je hebt ontdekt hoe dit werkt, kan je trouwens zonder zorgen ook bij de 43 vertrekpunten gaan fietsen en wel zonder het noorden kwijt te raken.

Op het formulier vind je niet alleen de te volgen knooppunten. De vier afgebeelde foto’s zal je, als je goed oplet tenminste, herkennen langsheen je route. Plaats deze foto’s in de volgorde zoals je ze tegenkomt. Tijdens je tocht beantwoord je eveneens drie vragen. Het antwoord op die vragen noteer je in het puzzelveld op de achterzijde van het formulier. Een vraagteken op de knooppuntenroute verklapt je trouwens waar je de antwoorden op de vragen ongeveer kan vinden. Je merkt het, bij Lekkertrappen zetten we je graag flink op weg.

Heb je alle antwoorden correct ingevuld? Dan verschijnt er een vierletterwoord, wat meteen ook de uitkomst is die je nodig hebt om deel te nemen aan de wedstrijd van K-doos.

Veel succes en geniet ervan!

Gepubliceerd op 9 april 2020