Fietsfestival 2020 afgesloten met duizenden fietsers én mooie hoofdprijzen

Afgelopen zomer hebben we met het Lekkertrappen Fietsfestival weer heel wat fietsers in beweging gezet, de deelnemers laten kennismaken met vele leuke plaatsen in de Kempen en daarbuiten én mee gezorgd voor heel veel gezellig momenten op de terrassen van de gastvrije horecavertrekpunten. Iets om - vol ongeduld, toegegeven - weer naar uit te kijken. 

Het Fietsfestival afsluiten doen we naar goede gewoonte met het uitdelen van de hoofdprijzen. Van alle zaken die komen kijken bij de organisatie van het festival is dit toch wel één van de leukere. 

We hebben afgelopen fietsseizoen 1903 volle spaarkaarten mogen ontvangen. Onderstaande winnaars zaten daar ofwel pal op of er het allerdichtst bij en maken dus aanspraak op de mooie hoofdprijzen. 

  • Patrick Van Bourgognie uit Arendonk wint: Een verblijf van vijf nachten, inclusief heerlijk ontbijt, bij Kempenaars in een Chambre d'Hötes in Frankrijk. En je hebt zelfs de keuze. Ofwel verblijf je in La Bastide de Fontaille in de Ardèche, waar Agnes en Dirk je met veel plezier ontvangen. Of liever als God in Frankrijk bij Au Grand Bonheur, waar Luc en Karin je kennis laten maken met de ruime regio rond Pont du Gard. 
  • May Van Hemeldonck uit Westmalle wint: Een reischeque ter waarde van 200 euro bij reisorganisatie Happy Weekends uit Geel, of ook wel dé kampioen in korte vakanties, voor misschien wel een niet-alledaagse groepsreis. 
  • Cel Braspenning uit Merksplas wint: Een K-doos ter waarde van 100 euro. Met een K-doos, de leukste cadeaubon van de Kempen, kan je bij heel wat Kempische handelaars aankloppen in diverse sectoren. Voor ieder wat wils. Bovendien: lekker lokaal en dus duurzaam op de koop toe. 
  • Ons oorspronkelijke plan was om de winnaars van de 4de en 5de prijs blij te maken met een fiets- of wandelplusroute voor twee personen. Deze omvatte een routebeschrijving, koffie of thee met een huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de tocht. Het concept van de plusroutes werd echter stopgezet. In plaats daarvan ontvangen de winnaars nu een Lekkertrappen K-doos ter waarde van 60 euro, daarmee kunnen ze onder andere bij heel wat vertrekpunten terecht voor culinaire verwennerij. De winnaars van deze 4de en 5de prijs zijn geworden: 
    • Kris Van Houdt uit Arendonk
    • An Leenaerts uit Brecht

Gepubliceerd op 11 januari 2021

Aetec