... en we schakelen een versnelling hoger!

Eindelijk is het zover. Een terrasje doen, kan weer! Na de heropening in Nederland vorige week, gaan nu ook in België de terrassen open. 

Je kan dus weer gezellig na je tocht gaan napraten bij een hapje en een drankje, en dus ook je wedstrijdcode en stempel op de spaarkaart bemachtigen. Let op, heel wat vertrekpunten werken met aangepaste openingsuren en een aangepaste menukaart. Op sommige plaatsen is reserveren aan te raden, op andere plaatsen is het niet mogelijk of enkel ter plaatse. De opening gaat gepaard met heel wat strikte maatregelen die dan ook weer verschillend zijn in België en Nederland. En zo wordt lekkertrappen een hele uitdaging.

Kunnen we het nog wel eigenlijk? Een terrasje doen. Niet alleen voor de terrasgangers is het ver graven, ook de uitbaters en hun teams zullen na maanden geduldig afwachten terug een routine moeten opbouwen. Dat het misschien niet meteen van een leien dakje loopt nemen we er maar al te graag bij, toch? 

Geniet van de mooie tochten, van de gezellige terrassen en van de Kempense gastvrijheid. We hopen op een korte overgangsfase naar binnenkort een iets normalere terraszomer. Maar dat er toch al één versnelling hoger geschakeld kan worden, daar worden wij alvast heel blij van. 

Gepubliceerd op 8 mei 2021

Aetec