En we gaan van start... met 31 nieuwe tochten!

Vanaf 1 april gaan we weer op pad. Met opgepompte banden, versgesmeerde kettingen en opgeladen accu’s. De fiets op. Langs bossen en pleinen, over zachte heuvels en hier en daar een modderpad. De gloednieuwe editie van het Lekkertrappen Fietsfestival bundelt 31 fonkelnieuwe routes waarlangs het heerlijk fietsen is, verspreid over de Kempen en gemiddeld zo’n 40 kilometer lang. Ontdek de 31 vertrekpunten, waaronder ook een paar nieuwe adresjes, hier op onze website. 

Wie afgelopen zomer al ging fietsen ontdekt naast gloednieuwe routes nog een leuke nieuwigheid: alle tochten zijn deze zomer helemaal gratis. Je kan ze nu al downloaden hier op de website en binnenkort - zodra de horecazaken hun deuren weer mogen openen - kan je ook gewoon de routebeschrijving bij de vertrekpunten ophalen en daar gezellig iets eten of drinken. Een garantie op een gezellige fietsdag. Daar kijken we met z'n allen reikhalzend naar uit, toch?  

Maar voor de komende tijd niet getreurd, ook tijdens de verplichte sluiting bieden heel wat vertrekpunten wel afhaalmogelijkheden aan. Dat betekent dat je op deze plaatsen vanaf 1 april de route, iets lekkers en dus ook een stempel en een wedstrijdcode kan ophalen en dit tijdens de geldende openingsuren van hun take-away. Per route vind je hier op de website de nodige informatie. Je kan via een filter zelfs selecteren op de vertrekpunten waar je voor afhaal terecht kan. 

En naar goede gewoonte zijn er uiteraard opnieuw weer heel leuke prijzen te winnen. Wat je moet doen om deel te nemen? Je downloadt dus de route thuis via de website of je gaat tijdens de geldende openingsuren (van de take-away) naar een vertrekpunt en vraagt de routebeschrijving. Tijdens de tocht zet je vier foto’s in de juiste volgorde en beantwoord je drie vragen. Wil je kans maken op een waardebon van één van de deelnemende zaken of een K-doos ter waarde van 25 euro? Wie voor of na zijn tocht voor minstens 5 euro p.p. consumeert, kan al deelnemen aan onze wedstrijden. Je ontvangt een stempel op je stempelkaart én een unieke code, waarmee je op onze website kan deelnemen aan de online wedstrijd. Met vijf stempels is de kaart vol en maak je dan weer kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

Daar waar je nu niet terecht kan, omdat ze geen take away aanbieden of aan de andere kant van de grens liggen, vragen we nog heel even geduld. Duimen maar dat het snel weer allemaal kan en mag. 

Gepubliceerd op 27 maart 2021

Aetec