Vrijthof 16

Verwacht je aan een prachtige natuurroute: door bos en over verschillende onverharde maar goed berijdbare stukken. Je passeert Klooster Nieuwkerk en Recreatiepark ’t Zand.

Let op: het antwoord op vraag 1 vind je tussen knooppunt 51 en 38. En dus niet tussen knooppunt 33 en 35.

  • Vrijthof 16, Hilvarenbeek (NL)
  • +31 135 05 22 85
  • Alle dagen open van 9u tot 17u
  • Uitzonderlijk gesloten: 25 + 26 dec en 1 jan
  • www.vrijthof16.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 43km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 7 reviews.

Joannes op 26 september 2023
Wij fietsten deze zeer mooie route op dinsdag 26 September 2023, nog net voor de afsluiting van het seizoen. We kwamen speciaal van Wuustwezel naar Hilvarenbeek hiervoor maar werden dubbel en dik beloond met een zeer aangename, rustige en prachtige route bij heerlijk nazomers weer. Nadien rustig van een natje en droogje genoten in het Vrijthof en vriendelijk bediend. Wij waren zeer tevreden, spijtig hebben we niet alle fietstochten kunnen doen maar toch komen we aan 18 ritten. Kijken nu al uit naar seizoen 2024 👍🚲🚲
Reactie van Lekkertrappen
Leuk om te horen dat jullie genoten hebben Joannes. Bedankt voor jullie deelname dit seizoen, 18 tochten is toch heel mooi! En ook bedankt voor de prachtige foto's telkens!
Ria op 24 juni 2023
Zaterdag 24 juni. Mooie fietstocht gereden echt de moeite. Veel bossen. Vriendelijke bediening
Rita&Theo 4 juni 2023 op 04 juni 2023
Vanmorgen in Arendonk vertrokken naar Hilvarenbeek voor Vrijthof 16 te fietsen,een zeer mooie fietsroute,voor ons bij de TOP.Wel af en toe onverharde weg en de kasseistrook van Parijs-Roubaix moeten trotseren,voor derest alles picobello in orde,is een echte aanrader.Eenmaal terug thuis hadden we 90 km op onze teller staan. 👍👍👍
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de leuke review. Goed bezig!
Theo en Jeanne op 29 mei 2023
Praaaaaachtiiiiige route !!!! Een probleem(pje) vraag 1 vindt ge vermoedelijk vòòr knooppunt 33 ? Wij denken dat foto R hiervoor in aanmerking komt...
Reactie van Lekkertrappen
Het antwoord op vraag 1 vind je inderdaad tussen knooppunt 51 en 38 al. Het vraagteken op het formulier staat dus verkeerd. We passen aan! En jullie vermoeden dat foto R daarvoor in aanmerking komt is helemaal juist ;)
horemans Stefan op 28 mei 2023
Mooie gevarieerde route. Rustige wegen. Een aanrader als je geen probleem hebt met af en toe een onverhard stuk. Het landschap maakt dit ruimschoots goed. Vooraf lekker geluncht bij het vertrekpunt, We hebben toen ook voor vertrek onze spaarkaart laten afstempelen en de kaartjes mee gekregen, want vorig jaar stonden we bij aankomst voor een gesloten deur. De zaak sluit al om 17u. Kan het dat er een fout op het formulier staat? We vonden geen boerderij camping tussen 33 en 35 die overeen kwam met het aantal vakjes. (wel tussen 51 en 38? Maar is dat dan de juiste? )
Reactie van Lekkertrappen
Er is inderdaad een fout in het formulier geslopen. Het antwoord op vraag 1 vind je tussen knooppunt 51 en 38. En dus niet tussen knooppunt 33 en 35. Jullie gaan dus wel degelijk de juiste boerderijcamping gepasseerd zijn.
moons stefaan op 20 mei 2023
heerlijk zaak het vrijthof vriendelijk personeel de fietstocht was soms onverhard en deze weg vooral tussen knooppunt 35en 45 was de weg slecht vraag 2is niet tussen knooppunt 72 en73 maar tussen 73 en 72 verder hadden we het moeilijk met vraag 1 maar het was verder een leuk fiets dagje
Reactie van Lekkertrappen
Het antwoord op vraag 2 vind je inderdaad tussen knooppunt 73 en 72. In de knooppuntenopsomming staat het vraagteken ook netjes tussen die twee punten. De vraagstelling zelf is misschien een beetje verwarrend omdat er daar eerst 72 geschreven staat, maar als je gewoon de knooppuntenopsomming volgt komt alles goed!
Eric op 19 april 2023
Zoals steeds een hartelijke ontvangst in Vrijthof 16. Dit is één van de mooiste routes die we ooit hebben gereden met iets over halfweg een leuke locatie in Alphen om een terrasje te doen. Een aanrader !!!!
Reactie van Lekkertrappen
Dat horen wij graag Eric. Bedankt voor je leuke review!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.