Torenhof Ijskafee

Een afwisselende tocht langs natuurgebieden en langs de dorpen Zoerle Parwijs, Westmeerbeek, Wolfsdonk, Blauberg en Westerlo. Rond Herselt is het parcours licht golvend. Bezienswaardigheden langs de route: Wijndomein de Kapittelberg, Natuurreservaat Het Goor-Asbroek, Kasteel de Merode en Kasteel van Jeanne de Merode, waarin nu het gemeentehuis van Westerlo gevestigd is. Op wandelafstand van Torenhof IJskafee vind je de Abdij van Tongerlo. 

  • Impact corona: Torenhof IJskafee is geopend.
  • Geneinde 1, Westerlo
  • 014 54 43 91
  • Open vanaf 9u, ma + di gesloten, zomervakantie: enkel ma gesloten
  • www.tijdvoorijs.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 43km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 6 reviews.

lief van sinay op 18 juli 2021
Met één woord: geweldig!!! We fietsten niet alleen langs en over het water maar ook in het water... wel spannend!!! Schoenen en sokken en uit en trappen maar! Zonder kleerscheuren er door geraakt!
Leo Cuypers op 04 juli 2021
Een mooie fietstocht met veel onverharde wegen door natuurgebieden en met verschillende stopgelegenheden, met veel afwisseling van fietspaden.
Diana Belmans op 19 juni 2021
Deze fietstocht is een aanrader. Je fiets langs vele rustige wegen , veel afwisseling . De tocht is voorbij voor je het beseft. Je komt verschillende drankgelegenheden tegen. Proficiat voor de maker van deze mooie tocht.
Carl op 14 juni 2021
Zoals Rita, vonden ook wij het een heel mooie tocht. Erg gevarieerd, door dorpskernen, woonwijken, maar ook door velden en bossen. Een aanrader voor natuurliefhebbers. Verdient bijna 5 sterren.
Greet op 25 april 2021
Geen infobord gewestbos overheide gevonden
Rita Crobeck op 17 april 2021
Zeer mooie fietstocht door het glooiend landschap.Prachig weer met het zonnetje erbij,aangenaam fietsweer.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.

Aetec