Schlager/Eetcafé De Kroon

Verwacht je aan een fietstocht met veel bossen en landelijke wegen. Onderweg passeer je de Heggekapel, de watermolen van Grobbendonk en het Bloso centrum.

  • Dorp 15, Lille
  • 014 71 50 41
  • Open vanaf 11u, ma + di gesloten
  • Jaarlijks verlof: 19 tem 30 juni
  • www.schlagercafedekroon.be
  • Lengte van de fietsroute: 42km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 5 reviews.

de bie willy op 05 juni 2023
op 4 juni fiets tocht gedaan mooie rit alleen wat veel wind maar de moeite en achter af goed gegeten super goed in de kroon
Joannes op 31 mei 2023
Wij fietsten deze route op woensdag 31 Mei bij mooi en warm weer en hebben genoten van begin tot einde. Zeer mooie en héél rustige fietstocht vol afwisseling. Dit is een aanrader en voor ons vijf sterren waard. Ook in het Schlager/eetcafé De Kroon word je vriendelijk ontvangen en is alles netjes in orde. Wij hadden dankzij Lekkertrappen weer een fijne dag in de natuur.
Reactie van Lekkertrappen
Hier worden wij heel gelukkig van Joannes! Super leuk om te lezen.
Horemans Stefan op 25 mei 2023
Een echte aanrader. Gezellig vertrekpunt met vriendelijke uitbaters en een mooi groot terras. Verrassend mooie fietstocht over rustige wegen. Enkele terrasjes onderweg en het afwisselend landschap maakte het helemaal af. Bij aankomst lekker gegeten: de scampi’s van het huis en de chateaubriand hebben ons goed gesmaakt. Als afsluiter namen we nog een stuk appeltaart met ijs.
Reactie van Lekkertrappen
Heel leuk om te horen Stefan! Bedankt voor je review.
Annemie op 19 mei 2023
Heel mooie en aangename route.
Lutgarde Hofkens op 20 april 2023
Wij hebben deze fietsroute op 19 april gereden , het was een mooie landelijke en bosrijke route ... nadien lekker gegeten bij het Schlagers Eetcafé De Kroon en natuurlijk ook een lekker ijsje als nagerecht dat smaakt bij ons altijd , de bediening was zeer goed en zeer vriendelijke uitbaters ... wij gaan nog wel eens terug naar daar !!!
Reactie van Lekkertrappen
Dat is héél leuk om te horen. Op naar de volgende tocht!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.