Schaliënhuis

Deze fietstocht vormt een lus rond het stemmige Zundert. Verwacht je aan weidse landschappen en mooi aangelegde fietspaden door bossen en velden. Onderweg passeer je diverse boomkwekerijen, rivieren en pittoreske kerkdorpen.

  • Oud-Dorpsstraat 38, Loenhout
  • 03 669 77 79
  • Open vanaf 11u30, ma + di + wo gesloten
  • Jaarlijks verlof: 17 tem 26 juli
  • www.schalienhuis.be
  • Lengte van de fietsroute: 45km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 18 reviews.

Ria op 18 september 2023
Zaterdag 16 september. Zeer mooie fietstocht gereden. Een aanrader. Vriendelijke bediening. Maar even laten weten aan de organisatie. De code kaartjes waren op , ook de fietsformulieren We hadden geluk hij had er nog twee.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt, Ria. Om het te melden. We doen het nodige.
Ria op 16 september 2023
Vandaag 16 september mooie fietstocht gereden. En mooi weer En af en toe een stop , wat wil ne mens toch meer. Genieten maar
Monique Vermeesen op 25 augustus 2023
Op vrijdag 18augustus deze route gefietst,al veel 'Lekker trappen' fietstochten gereden maar deze stak er wel bovenuit:zo mooi,al hoewel ze allemaal de moeite waard zijn om te fietsen,waarvoor dank aan het ganse team die deze fietstochten voor ons uitstippelen.
Inge op 24 augustus 2023
Supermooie route. Onderweg een omweggetje gemaakt naar het aardbeienterras dat met een pijl stond aangegeven, was ongeveer 1 km van de route maar wel leuk om te zitten, vooral ook als je nog kindjes bij hebt maar wij vonden het zo ook leuk. Volgens mij ook een aanrader voor Onderox om in Zundert naast het mooie stuk naast het water een wandelroute te zoeken.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je review en tip Inge. Zundert is misschien net niet onze regio maar we zoeken het alleszins uit!
Jef Celis op 20 augustus 2023
Met 4 senioren op 20/8 deze prachtige, afwisselende tocht gereden en heel mooi weer. Echt genoten alsook van ons souper in 't Schaliënhuis, waar we ondanks de drukte, snel en vriendelijk bediend werden. Topdag, voor herhaling vatbaar met routewijziging dan.
Lutgard op 30 mei 2023
Zeer mooie fietsroute met veel afwisseling langs het water en mooie fietspaadjes door het bos . Zeker een aanrader! En nadien nog lekker gegeten op een zonnig terras !
Els op 29 mei 2023
Top route, Top vertrek punt, Top weer. DUS kort en bondig Top
Reactie van Lekkertrappen
Super leuk om te horen Els! Bedankt voor je review.
Lutgarde Hofkens op 22 mei 2023
Op zondag 21 mei deze zeer mooie landelijke en bosrijke tocht gedaan , nadien lekker gegeten in het Schalienhuis zeer vriendelijk personeel en uitbaters de bediening was top ... een echte aanrader !!
Ludo en ria van Accom -Bijns op 22 mei 2023
Super mooie fiets tocht zelfs een mooi wandel gebied ontdekt dat ons weer curieus maakt hihi met het Zonneke en een mooie en vriendelijke locatie was het een zeer geslaagde Zondag
Marina Van Gelder op 19 mei 2023
Prachtige, afwisselende fietsroute. We hebben genoten van het begin tot het einde! Zeker 5 sterren waard 👍
Eric op 14 mei 2023
Zeer mooie fietstocht gisteren gedaan, maar als de dag voordien een fikse regenbui en tractoren de route passeren is het niet aangenaam(zie foto’s). Dit tussen knp 49 & 79 na de pannenhoeve. Bij aankomst alle lof voor Schaliënhuis op en top verzorgt. Meerdere communicanten feesten en alles zeer verzorgd . Mooi zo 10/10.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review Eric. Dat ziet er smullen uit daar bij Schaliënhuis!
Ilse Luyckx op 30 april 2023
Heel mooie fietsroute. Goede fietspaden. Plaatsen genoeg onderweg om iets te drinken. En om de dag af te sluiten ook nog eens zeer lekker gegeten in het schaliënhuis. Deze fietstocht is echt een aanrader 👍
Jan op 27 april 2023
Na deze mooie tocht nog enkele foto's.
Reactie van Lekkertrappen
Super bedankt Jan. Voor de review en de leuke foto's!
Jan op 27 april 2023
Zeer mooie route. Meestal over veilige fietspaden (dan vooral in Nederland). Nogmaals moet blijken dat in Nederland wel kan en in België niet - verharde fietspaden door bos en hei. Alle foto's en vragen gevonden. Brdankt om ons dit te tonen.
Annemie op 21 april 2023
Prachtig weer dus weer de fiets op. Heel mooie route, vooral in Nederland, langs grote boerderijen, boomplantages, paardenfokkerijen. Een paar leuke dorpjes, super vriendelijke mensen overal. Zo hard genoten van deze route dat ik niet alle foto's gevonden heb, en dan maar een gokje moet wagen voor de code. Eerste 5 sterren van het seizoen.
Reactie van Lekkertrappen
Leuke review, bedankt! Je antwoord is goed doorgekomen en je hebt goed gegokt ;-)
Karel Breugelmans op 10 april 2023
Wauw, een mooie fietsroute. De moeite om naar Loenhout te komen. Ge zult er geen spijt van krijgen!
Piet op 10 april 2023
De mooiste sinds jaren!! Afwisselend landschap goede wegen en leuke stopplaatsen.Personeel en gerechten zijn sterren waard in t’Schalienhuis . Lof voor de samenstellers van de fietstocht 👍
Reactie van Lekkertrappen
Wat lezen we deze review graag Piet! Jij bedankt voor de mooie woorden en leuke foto's!
Joannes Van Geel op 09 april 2023
Wij hebben deze route gefietst op Zondag 9 April 2023, met Pasen dus. Het was mooi, zacht en aangenaam weer om te fietsen en we kregen ook een echt prachtige fietstocht waar we een hele dag van konden genieten. Moet je zeker doen, heel veel bos en heide, goed berijdbare wegen , rustig, op tijd gelegenheid voor een gezellige rustpauze. Gezellige start en aankomstplaats waar je lekker kan eten of drinken wat je ook wenst en het wordt je vriendelijk bediend. Topper dit seizoen !
Reactie van Lekkertrappen
Wat leuk om te lezen dat jullie genoten hebben Joannes. Bedankt voor je feedback!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.