Ons Genoegen

Verwacht je aan een echte bostocht via militair domein naar Koersel Kapel. Onderweg ”Fiets je door de bomen” en passeer je duinengebied In den Brand, de vallei van de Zwarte Beek, een Belgische militaire begraafplaats en het nieuwe museum Liberation Garden.

Let op: Op Fietsnet staat geen verbinding tussen knooppunt 516 en 518 maar ze is er wel degelijk.
Let op: Ons Genoegen is vanaf 1 september gesloten. Je kan dus nog tot 31 augustus bij hun terecht.

  • Kerkhovensesteenweg 437, Lommel
  • 011 91 71 92
  • Vr tem zo open vanaf 9u, ma vanaf 11u
    Di + wo + do gesloten
  • Gesloten vanaf 1 september!
  • www.ons-genoegen.be
  • Lengte van de fietsroute: 46.2km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 10 reviews.

Hilde aerts op 30 juli 2023
Wauwwwww wat een knappe route we hebben er al 15 gedaan maar deze springt er toch wel bovenuit heel rustige wegen vooral door de bossen. En vriendelijk personeel in ons genoegen. Deze fietstocht mag je als fietser niet overslaan 👍👌
Reactie van Lekkertrappen
Dat is leuk om te horen Hilde, bedankt voor je review!
Ria op 30 juli 2023
Zondag 30 juli. Zeer mooie fietstocht gereden. Alles goed gevonden. Vriendelijke bediening.
Rita Crobeck 9 juli 2023 op 09 juli 2023
Zeer mooie fietsroute,ideaal om met warm weer te fietsen,zeer veel in de bossen,een echte aanrader is TOP
marijke koeken op 25 juni 2023
Het was een prachtige fietsroute, bijzonder goed afgepijld , in het 1e deel ook veel horeca en goed aangegeven, 2e deel wat minder, al bij al een fietstocht die we zeker nog eens gaan doen.Proficiat!
Joannes op 05 juni 2023
Wij hebben deze route gefietst op Maandag 5 Juni 2023 bij prachtig zomerweer van de ochtend tot de avond dat maakte het plaatje helemaal compleet. De hele rit bestaat uit rustige en goede, brede fietspaden die glooiend en slingerend bos en hei doorkruisen. De natuur is hier echt betoverend mooi ! Ook de start/Aankomstplaats is geweldig. Héél lieve vriendelijke mensen die u met veel zorg verwennen met lekker eten en/of drinken aan een normale prijs; Bij mooi weer kan je heel gezellig genieten op het gezellig buitenterras. Deze tour krijgt van ons zonder fout vijf sterren en als het zou kunnen gaven we nog een bonus bovenop. Lekkertrappen fietsers deze mag je niet overslaan volgens ons.
Reactie van Lekkertrappen
WOW, dat is super leuk om te horen Joannes. Bedankt voor inspirerende review.
Henri op 05 juni 2023
dit is inderdaad een zeer mooie route. De verbinding 516 - 518 staat niet op de kaart omdat dit militair domein is en bij militaire oefeningen kan afgesloten worden, maar dat is in die zone de laatste jaren niet meer gebeurd.
Karel Breugelmans op 29 mei 2023
Een heel mooie route. Deze is zeker 5 sterren waard.
Betty op 28 mei 2023
Mooiste route ooit! Zeker doen. We fietsten deze prachtige route met het hemelvaart weekend. Er was geen omleiding meer. Voor vertrek een lekkere asperge soep gegeten bij het vertrek punt. Je fietst van het ene bosgebied in het andere, vooral over auto vrije wegen. Ideaal voor op een warme zomerse dag. Er is inderdaad een verbinding gemaakt tussen knooppunt 516 en 518, die nog niet op de meeste kaarten vermeld staat: Het is een prachtig kronkelend fietspad dwars door een groot bosgebied, door de kleine hoogte verschilletjes is het heel fijn fietsen.
Reactie van Lekkertrappen
WOW dat is heel leuk om te lezen Betty! Bedankt!
Monique Vermeesen op 08 april 2023
Wat een mooie start van een 'Lekkertrappen'seizoen.Aan richting nr341 was het een beetje zoeken welke kant we op moesten daar er een omleiding was aangegeven,alsook aan het militairkerkhof dat aan nr 554-555 knooppunten passeerd, het fietspad was onderbroken wegens werken,als afsluiter lekker gegeten in'Ons genoegen'.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review Monique. Deze info kan handig zijn voor de volgende fietsers!
jacobus pecher op 05 april 2023
Ik heb deze rit uitgezet met fietsknooppunter en Van Knooppunt 516 naar 518 is er een grote lus en word de rit 61,4 Km en op het blad staat dat deze maar 46,2 Km zou zijn ?
Reactie van Lekkertrappen
Deze route is effectief 46,2 kilometer lang Jacobus. Op Fietsnet staat geen verbinding tussen knooppunt 516 en 518 maar ze is er wel degelijk!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.