Knooppunt 30

Deze fietstocht brengt je langs alle deeldorpen van Lille, Tielen en Lichtaart. Onderweg passeer je onder andere de Heggekapel, De Hoge Rielen en het Kasteel van Tielen.

Let op: Foto R (scheirhoeve op gevel) ziet er voortaan anders uit. Zie review en foto's van Eric hieronder.

  • Stenenstraat 35a, Lichtaart
  • 014 89 09 93
  • Open vanaf 11u, ma + di + wo gesloten
    Feestdagen geopend
    Jaarlijks verlof: 25 sept tem 1 okt
  • Volg de pijlen “parking Knooppunt 30” om te parkeren (200m) (enkel tijdens de openingsuren). Buiten de openingsuren van Knooppunt 30 kan je steeds gratis parkeren aan de kerk van Lichtaart (Schoolstraat 31).
  • www.knooppunt30.be
  • Lengte van de fietsroute: 44.5km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 16 reviews.

Monique op 16 september 2023
Een mooie fietsroute met veel rustige wegen. Maar er waren vandaag ook nog geen codes beschikbaar bij "knooppunt 30". Vanaf 25 september 2023 tot 4 oktober 2023 is "knooppunt30" gesloten!!
Reactie van Lekkertrappen
Check je mailbox Monique!
Jef Van Gils op 14 september 2023
We (mijn vrouw en ik) hebben vandaag deze route al voor de tweede keer gedaan. Ze behoort tot de betere van dit jaar. Wel hetzelfde probleem meegemaakt als Marleen op 10 september. Er waren geen codes meer beschikbaar (weel aangevraagd volgens de uitbaatster). Kan u ons ook helpen? Zo kunnen we onze 45ste uitstap toch goed afsluiten. Jef en Greet
Reactie van Lekkertrappen
De codes zijn intussen onderweg naar Knooppunt 30. Check je mailbox!
Marleen Van Vlerken op 10 september 2023
We hebben vandaag de route gereden . We waren vroeg vertrokken omdat het zeer heet ging worden 32°. Al bij al was het weer een mooie route . We hebben er van genoten . Spijtig genoeg hebben we bij aankomst in de zaak geen code's kunnen bemachtigen ( reden ze hadden er geen meer , waren wel aangevraagd zeiden ze maar daar kunnen we niet voor terug gaan ) hopelijk kunnen we via jullie toch nog onze code's krijgen . Dank bij voorbaat
Reactie van Lekkertrappen
Goed dat je dat even laat weten Marleen. Check je mailbox!
Joannes op 26 juli 2023
Wij fietsten deze typische maar heel mooie Kempische fietstocht op woensdag 26 Juli 2023. We hadden veel zon, wel wat winderig maar we mochten zeker niet klagen. Ook bij Taverne Knooppunt 30 alles prima in orde, vriendelijke mensen en heel gezellig nagenoten met een hapje en een drankje op het mooie buitenterras. Tijdens onze rit hebben we wel niet goed opgelet waarschijnlijk, de vragen hebben we allemaal kunnen oplossen maar de foto van De Scheirhoeve en de stroomkast hebben wen niet gezien. De fietstocht verdiend verder toch wel vier sterren vinden wij.
Reactie van Lekkertrappen
Foto R ziet er voortaan anders uit. Zie review en foto's van Eric. Het bord met SCHEIRHOEVE op de gevel is weg. Ook de andere indicaties zijn verdwenen. Zowel de foto van De Scheirhoeve als de foto van de stroomkast is niet de laatste foto die je tegenkomt op de tocht!
moons stefaan op 26 juli 2023
zoals sommige anderen zeggen mooi fiets tocht maar wij hebben ook de 1 ste vraag gemist (dus ik check mijn mail box ) de foto R niet gevonden maar na wat opzoekingen weet ik dat het niet de laatste was knooppunt 30 mooi rustige zaak ze deden voor ons zelfs vroeger open (10 min ) vriendelijke mevrouw ze ging zelfs mee naar de parking ,maar na de tocht hebben we er iets gedronken en klein gegeten en ik kreeg mijn stempels pas na de afrekening miss bang dat we niet genoeg verteerde of zo opgedragen door de bazen want op onze rekening stond zelfs de drank van de tafel langs ons verder was alles ok en we hebben genoten
Reactie van Lekkertrappen
Foto R ziet er voortaan inderdaad anders uit. Zie review en foto's van Eric. Het bord met SCHEIRHOEVE op de gevel is weg. Ook de andere indicaties zijn verdwenen.
Eric op 17 juli 2023
Mooie fietstocht langs prachtige bospaden en kapelletjes. Foto R is niet meer juist zie foto’s door mij geplaatst voorheen en nu! Gezellige zaak knooppunt 30 ,mooi zo!
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt, Eric. Om de foto's te delen. Dat helpt ongetwijfeld de andere fietsers om de locatie toch te herkennen. En fijn dat jullie van de tocht genoten hebben.
Dirk en Herlinde Mertens -Marynissen op 16 juli 2023
Ondanks de regen en de tegenwind hebben we genoten van deze mooie fietsroute. Het was trouwens heerlijk picknicken bij de Heggekapel, wat een zalig plekje! En nagenieten konden we volop op het terras van Knooppunt 30 tussen de druivenranken en de vijgenboom.
Lutgard op 08 juli 2023
Op 8 juli deze route gereden ,een warme dag maar op de fietsroute vind je veel verkoeling door de bossen en bomen , zeer mooie rit met afwisseling, jammer onze 1 ste vraag niet kunnen oplossen en een foto gemist. Verder wel genoten van deze mooie rit. En nadien op een mooi terras bij knooppunt 30!
Marleen op 22 juni 2023
Inderdaad een afwisselende route in een landelijke omgeving met af en toe wat drukte bij de verschillende overstekpunten. Vriendelijke ontvangst bij knooppunt 30 .
May Van den Buys op 18 juni 2023
Aangename fietsroute in een bosrijke omgeving rond Gierle & Tielen; Lekker geluncht achteraf!
christof op 27 mei 2023 op 03 juni 2023
Leuke,afwisselende fietsroute met onderweg leuke terrasjes. Vriendelijke ontvangst in knooppunt30.
Annemie op 31 mei 2023
Heel mooie route, langs prima fietspaden. Af en toe een drukke weg, maar over het algemeen langs boerderijen, door bossen en rustige dorpen. Lees zeker het nogal lugubere verhaal van de heggekapel! :-)
Els op 17 mei 2023
Eindelijk onze eerste lekker trappen fietstocht. Vandaag van thuis kunnen vertrekken en dan lag knooppunt 30 mooi in het midden van de mooie route. Onze lunch kunnen eten op het gezellige terras van knooppunt 30. super geslaagde dag
Reactie van Lekkertrappen
Leuk om te lezen dat ook jullie aan het nieuwe Lekkertrappen seizoen zijn begonnen Els. Op naar de volgende tocht!
Crobeck Rita 14 mei 2023 op 14 mei 2023
Bij een heerlijk zonnetje,een zeer mooie fietsroute gefietst langs landelijke wegen.Alle foto's en vragen goed gevonden zonder problemen. Nadien lekker gegeten.
May op 23 april 2023
Het was een hele mooie fietstocht, spijtig genoeg hebben we vraag 1 gemist. Kan iemand ons misschien helpen bij het antwoord op vraag 1? Alvast hartelijk bedankt.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review. Check je mailbox!
Claessen Ria op 15 april 2023
Zaterdag 15 april. Mooie landelijke fietstocht Mooie zaak en de zon , wat willen we nog meer en alles goed gevonden.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.