Kandinsky

De route Kandinsky is een gevarieerde tocht door gebieden waar niet-Antwerpenaars zelden komen. je verkent de zuidrand van Kapellen en fietst door de haven en langs Antwerpen Noord en Merksem terug naar Kapellen.

Je vindt heel wat bezienswaardigheden langsheen de route: Natuurgebeid De Bospolder, de bruggen van de Oosterweelsteenweg, het gerenoveerde kerkje van Oosterweel, panorama Linkeroever, nieuwe fietsbruggen over Italiëlei en Albertkanaal, Park Spoor Noord, Fort van Merksem, de residentiële wijk Baillet-Latourlei. 

In de buurt van het vertrekpunt vind je de Geschutskoepel Houwitser en park Beukenhof. 

  • Koning Albertlei 146, Kapellen
  • +32 328 38 385
  • Alle dagen open vanaf 10u
    Reserveren is aan te raden gezien de Covid-maatregelen
  • www.kandinskykapellen.be
  • Lengte van de fietsroute: 40km
Ervaringen met deze fietsroute

Er is 1 review.

Leo Cuypers op 19 juli 2020
Fiets route was niet slecht, bij de start was het een beetje zoeken naar nr. 13. in de haven ben ik lek gereden slecht fiets pad veel trien sporen kruisen ook de nummers waren niet altijd goed te zien. op het einde van de fietstocht klopte de nummering niet er stond 77 en richting 77, wat 76 had moeten zijn, we hebben even moeten zoeken naar Kandinsky maar uiteindelijk terug gevonden eind goed al goed.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.