Iverans

Verwacht je aan een afwisselende fietstocht langs velden en kanaal. Onderweg passeer je heel wat weides, Kasteel Meerlaer en de Paalse Plas. Vlakbij het vertrekpunt ligt Pakawi Park.

  • Gestelseweg 1, Olmen
  • 0496 78 59 59
  • Open vanaf 11u, ma + di gesloten, ontbijt op zo vanaf 9u
  • Jaarlijks verlof: 20 sept tem 3 okt
    Uitzonderlijk gesloten: 24 + 31 dec
    Jaarlijks verlof: 13 tem 26 maart
  • www.iverans.com
  • Lengte van de fietsroute: 45.4km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 7 reviews.

moons stefaan op 23 augustus 2023
mooi route wel langs drukker wegen maar ook klein landwegjes en minder drukke wegen ook stukje langs kanaal ideaal met dit warm weer alles gevonden, knooppunten ok Iverans mooi zaak lekker ijsje
Els op 14 juli 2023
deze route gefietst op 12/6 zeer afwisselend, mooie stukken stuk rond de Paalse plas is heel mooi. Soms ook langs baan moeten fietsen wat ik minder fijn vind maar eind en begin punt Iverans maakt maakt dat je dat er zeker bij neemt. Zeer verzorgde mooie zaak met zeer vriendelijk personeel.
Monique op 29 juni 2023
Eén van de mooiste routes die we al gedaan hebben. Zeer afwisselend: velden, bossen, woonwijken. Ook bijzonder mooi is het traject langs de Paalse Plas. Wij hebben de omleiding langs het kanaal niet gevonden en zijn toch door de afzetting gestapt. Er werd op dat moment niet meer gewerkt, anders zou het te gevaarlijk zijn. Iverans is een zeer mooie zaak met snelle bediening en we hebben lekker gegeten. Kortom een echte aanrader.
Bloemen Erwin op 25 juni 2023
ondanks de hitte vanmorgen om 10u vertrokken. zeer mooie route. veel schaduwrijke gebieden en afwisselende gebieden. zoals de tocht langs de paalse plas was adembenemend.
Reactie van Lekkertrappen
Dat is leuk om te horen Erwin. Bedankt voor je review!
Eric op 13 juni 2023
Deze route gedaan op 11/6 zeer mooie fietsroute lang mooie fietspaden. Lang het kanaal kunnen doorrijden maar weet niet of dit kan door de week. Nadien lekker gedronken bij fietscafe Iverans!
Ilse op 06 mei 2023
Hele mooi fietsroute! Door een omleiding naast het kanaal is deze tocht zeker 2 km langer , maar de mooie omgeving en omdat deze omleiding duidelijk is,is het niet erg. We denken dat er voor vraag 3 een vakje teveel staat. Iverans is een hele mooie zaak en zeer gastvrij. Wij hebben genoten!
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de info Ilse. Je hebt gelijk, in het puzzelveld staat bij vraag 3 achteraan 1 vakje te veel. We doen het nodige!
Marijke Cornelis op 06 mei 2023
Heel mooie route, stukje Limburg gedaan. Vooral rustige kleine wegen . Wanneer het niet anders kon een beetje langs drukkere wegen. Lekker gegeten bij Iverans, genoten van het terras in het lentezonnetje.
Reactie van Lekkertrappen
Dat horen wij graag Marijke! Bedankt voor de review en leuke foto's.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.