Hollandershoeve

Verwacht je aan een leuke fietstocht met veel groen en veel bos.

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 8 reviews.

moons stefaan op 22 augustus 2023
mooi route wel veel langs de weg waar ander verkeer is ,wel ook door mooi dorpjes ,bos wegjes geen problemen met knooppunten gehad ,werken waren bijna gedaan denk ik hollandshoeve mooi grote zaak moesten zeker consumeren om de kaartjes te krijgen voor wedstrijd ,wat ik nog op geen ander plaats ben tegen gekomen ,stempel was geen probleem maar het was een fijne namiddag fietsen
Reactie van Lekkertrappen
Je krijgt inderdaad pas een unieke code en stempel op de spaarkaart als je voor minstens 5 euro pp consumeert Stefaan.
Bloemen Erwin op 08 augustus 2023
Gevarieerde route met goede berijdbare landelijke wegen Bosrijke gebieden en leuke dorpskernen
Jan lazeroms op 03 juli 2023
Mooi tocht door leuke dorpjes met goede wegen en fietspaden,ook onderweg horeca om iets te nuttigen met een heerlijk ijsje bij de boer.
Hanneke Lazeroms op 03 juli 2023
Met een stevig windje een fijne route over rustige wegen en door dorpjes gefietst.
Marijke Cornelis op 29 mei 2023
Mooie route, afwisselend natuur en kleine dorpjes.
Maes Ria op 16 mei 2023
Ondanks de wegenwerken op 3 verschillende plaatsen was de fietsroute .best te doen .Alleen bij vraag 2klopt de naam van de taverne (of hoeve)niet met de vakjes die in de rooster voorzien zijn
Reactie van Lekkertrappen
Dat is goed om te horen. Wat betreft vraag 2 op het formulier, de taverne/hoeve gaat kloppen. We hebben het puzzelveld op het online en fysieke formulier recent aangepast. Vermoedelijk gaan jullie dan nog een formulier van voor de update in handen gehad hebben.
Maes Monique op 10 april 2023
Aan knooppunt 34 moet je rechts naast de kerk door de wegenwerken daar staat de nr 83.bij vraag 2 kloppen de aantal blokjes niet voor de naam van de taverne. Er waren nog mensen die de toer gefietst hadden en die ook dezelfde naam van de taverne hadden als wij.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback Monique. Er loopt daar inderdaad wat mis met de blokjes in het puzzelveld. We passen het aan. Maar jullie antwoord op vraag 2 gaat dan hoogstwaarschijnlijk wel juist zijn.
Rita 2april 2023 op 04 april 2023
Ondanks de kou en de gure wind vandaag Gestart met de lekker trappen routes. Een aangename fietstocht door bos en fijne dorpjes ongeacht de wegenwerken in een paar dorpjes.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je review Rita. We wensen je heel veel fietsplezier deze zomer!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.