Fietscafé Surplas

Verwacht je aan een flinke tocht door de Limburgse Kempen en een stukje van Haspengouw. Tijdens je tocht passeer je een prachtig natuurgebied Schulensbroek in Herk-de-Stad en fiets je langs mooie landelijke wegen. 

  • Impact corona: Fietscafé Surplas is geopend.
  • Holststraat 85, Paal
  • 013 30 11 98
  • Open vanaf 10u, di gesloten
  • Juni-juli-aug-sept: alle dagen open
  • www.fietscafesurplas.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 55km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 8 reviews.

Dirk op 29/07/21 op 30 juli 2021
Mooie fietsroute, soms pittige klimmetjes. Maar zoals eerder vermeld oplossing vraag 1 niet gevonden. Ook 2 maal gefietst, zelfs gekeken naar een verwijzing naar een school, niets gevonden. Als jullie “de Beerring” als oplossing geven, licht deze zeker niet op de door jullie gegeven knooppunten. Zelfs gevraagd aan buurtbewoners en zij melden ons enkel school de Buiteling in deze buurt. Wateroverlast tussen knooppunten 313 en 314.
eddy adriaensen op 23 juli 2021
Prachtige route voor hetgeen we kunnen doen hebben, naar knooppunt 313 fietsen is onmogelijk,staat volledig onder water.
Fons op 19 juni 2021
Hele mooie fietstocht door het altijd mooie Limburg, rustige wegen met klimmetjes, vriendelijk personeel bij surplas. Een aanrader! 1 foto niet gevonden.
Leo Cuypers op 31 mei 2021
Zeer mooie fietstocht door het mooie Limburg met verschillende stopplaatsen onderweg. Na alle knooppunten gevolgd te hebben hadden wij 48 km. 1 foto niet gevonden en de eerste vraag niet kunnen beantwoorden.
Jan Lazeroms op 12 mei 2021
Prachtige route met leuke korte klimmetjes,ervan alles wat polder bos en mooie plassen.
Hanneke Lazeroms op 12 mei 2021
Een prachtige fietstocht met wat klimmetjes en afdalingen en veel natuurschoon.
Willy VAN GESTEL op 10 mei 2021
Het is een zeer mooie fietsroute met inderdaad enkele pittige klimmetjes voor degenen die zonder ondersteuning rijden. Wat de vragen betreft ondervinden wij wel een probleem met betrekking tot vraag 1. Er wordt gevraagd naar de naam van de vrije basisschool die je voorbij fietst tussen de knooppunten 523 en 319. Op dit traject is echter nergens een vrije basisschool te vinden. Wij hebben dit tweemaal gefietst en daarna nog eens met de auto afgereden en konden nergens het antwoord op deze vraag terugvinden. Hoe kunnen we dit oplossen ?
Reactie van Lekkertrappen
Vreemd dat jullie de school niet zijn tegengekomen, dat doet ons vermoeden dat de provincie misschien het knooppunt een beetje heeft verlegd. We zullen het nagaan. Intussen kunnen we hier alvast de oplossing noteren: de school heet ‘de beerring’.
Rita Crobeck op 25 april 2021
Mooie fietstocht door landelijke wegen met best pittige klim partijen,is een beetje langer dan vermeld op het formulier,55 km.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.

Aetec