dinee-café Veertien

Deze route brengt je door bossen en rustige dorpjes.

  • Impact corona: De verbruiksruimte van dinee-café Veertien is momenteel niet geopend. De zaak biedt wel afhaalmogelijkheden.
  • Markt 14-16, Eersel (NL)
  • +31 497 51 77 77
  • Ma tem za open vanaf 9u30, zo vanaf 10u
  • dineecafeveertien.nl
  • Lengte van de fietsroute: 43,5km
Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 5 reviews.

Rita Crobeck 20 september op 20 september 2020
Heel mooie fietstocht,langs rustige wegen en bossen.een echte aanrader,zeker bij mooi weer.Geen problemen gehad met de vragen en de foto's.Alles Picobello in orde.👍🚲
Leo Cuypers op 08 augustus 2020
Een zeer mooie fiets route ook bij zomerse temperaturen door de bossen, op tijd een pitstop, de foto's waren een beetje verwarrend een foto kwam 3 x voor, een juiste, en de andere foto 2 X , dus een beetje puzzelen. maar toch een mooie fiets tocht.
Julia Wouters op 23 juli 2020
Mooie fietstocht met gezellig vertrekpunt. Foto's en vragen waren wel verwarrend, o.a. vraag 3. Ondanks de kleine minpuntjes toch een aanrader.
diana belmans op 17 juli 2020
mooie tocht, langs rustige wegen , een aanrader . Vertrek en aankomstplaats is heel gezellig. Foto : foto van het land van de zaligheden geeft wel verwarring. Je komt deze meermaals tegen. En de eerste keer dat je hem tegenkomt, is vlak bij een andere foto, ( 2m uit elkaar ) Welke foto is dan de juiste? mss aangepast ? want we merken op, dat op de website nu een andere foto staat dan dat wij hebben mee gekregen?
VANLOOK Andrea op 25 juni 2020
Zeer mooie fietsroute ideaal om met warm weer te doen. Heel mooi vertrekpunt.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.